Wpis z mikrobloga

@ImInLoveWithTheCoco: i pewnie nazwą to HOMOFOBIĄ, bo każdy MUSI kurde być gejem, oglądać gejowskie p---o i codziennie mówić o gejach. Nie wolno mieć innych poglądów. Oczywiście w imię tolerancji i wolności do posiadania dowolnych poglądów.
  • Odpowiedz
@ImInLoveWithTheCoco: w sumie mam dla nich genialną radę

niech co tydzień wrzucają kolejny post z "jedynymi akceptowalnymi" poglądami na jakiś kontrowersyjny temat.

na początek weganizm, nazwijmy każdego kto je mięso degeneratem i
  • Odpowiedz
@beesAreAwesome: ma bardzo dużo. Dla mnie jest nieobsługiwalna, bo nie jestem w stanie zdzierżyć wpychanych na siłę (do apki też) konkretnych poglądów politycznych. Podobny efekt byłby, jakby ze smartfona wydobywał się smród albo bardzo nieprzyjemne odgłosy, po prostu nie mogę. I nie chodzi konkretnie o te właśnie poglądy, z definicji nienawidzę wciskania na siłę dowolnych, także tych z którymi się zgadzam.

Dla mnie aplikacja jest kompletnie bezużyteczna i nie jestem
  • Odpowiedz
@tomtom666 ale gdzie w duolingo, w samej aplikacji masz jakieś poglądy? Zawartość jest taka sama jak była wcześniej, uczą jakiejś gejowskjej wersji języka czy o co chodzi? Dla mnie appka jest 5/5, darmowa i zachęca do nauki. A developerzy mogą wyznawac idee jakie im się tylko podoba
  • Odpowiedz
@beesAreAwesome: jest bardzo dużo wciskanych poglądów, nawet jak przejrzysz tag na wykopie co chwilę masz zdjęcia kontrowersyjnych zdań.

Co więcej, mogę zastosować po prostu "protest konsumencki", jeśli uważam, że postawa właściciela jest szkodliwa i nie powinien się bogacić. Z tego powodu ludzie przestawali kupować tigera czy ciechana, wystawiali im niskie recki. Sam produkt można ocenić nisko, jeśli z jego produkcją wiąże się coś, co nam się nie podoba - dobry
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@tomtom666: specjalnie zainstalowałem te apke żeby ją usunąć i dać jedną gwiazdkę. Nienawidzę forsowania na siłę poglądów lgbt, seksualność powinna zostać w sypialni. Niezależnie od konfiguracji płci partnerów. Tym bardziej karygodne wydaje mi się wspieranie takich inicjatyw przez aplikacje, która nie ma z tym nic wspólnego.
  • Odpowiedz
bo każdy MUSI kurde być gejem, oglądać gejowskie p---o i codziennie mówić o gejach. Nie wolno mieć innych poglądów. Oczywiście w imię tolerancji i wolności do posiadania dowolnych poglądów.

@tomtom666: masz urojenia ziomek
  • Odpowiedz