Aktywne Wpisy

MonazoPL +138
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +26
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_8kSyNhv3wUFVffyNLq0zILE4arMrzcbc.jpg
PobierzNie zdyskredytować, tylko striggerować.
Miałem okazję zobaczyć takiego jednego, na widok podobnego mema prawie się zapowietrzył xD
Na takich to najlepsza płachta na byka jaką można sobie wyobrazić xD
Komentarz usunięty przez autora
Weź się "striggeruj" sam
źródło: comment_9p6kiysGoeZOQjyqMr0lIrRCUweiRqFt.jpg
Pobierzźródło: comment_5ZOWVP15Ted3h8VDDlSC9denrqel2Lq4.jpg
Pobierzosobiście uważam, że wszelkie zwierzęta z prawicy oraz lewicy, należy zamknąć w pierdlu. Co agresywniejszych wrzucić na Stadion Narodowy, zorganizować igrzyska. Zwycięski zwierzak wygrywa zaszczyt odmulenia koryta Wisły w Warszawie, bez akwalungu, za pomocą wiaderka z dziecięcego zestawu xD
@NukeOps: Kto będzie wtedy dostarczał rozrywki? Czytanie prawaków i lewaków jest jak oglądanie śmiesznych kompilacji z Rosji na yt. Fajnie się pośmiać z debili, byle nie za dużo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora