Wpis z mikrobloga

Mirki, ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na temat #rower a dokładniej Kellys SWAG?
Może jest jakiś posiadacz tego sprzętu?
#enduromtb
#mtb
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metone: To na nowym jeszcze nie miałem okazji jeździć, wiec sie nie wypowiem. Na papierze geometria wygąda spoko, może być niezły. Możesz zarzucić budżetem, to coś podpowiem
  • Odpowiedz
@simun: Właśnie ta geometria kusi, wiesz co spory rabat w zaprzyjaźnionym sklepie mnie obejmuje dlatego chce się skusić. Katalog za swag 10 to ok 7K, nie chce 30 lub 50 bo wolę sobie samemu zrobić upgrade, a stary dobry HT zostawilem różowemu
  • Odpowiedz
@metone: No z rabatami nie ma co dyskutować. Mimo wszystko, dokładanie do roweru zawsze jest bardzo drogie, więc sobie to dobrze przekalkuluj. W 10 od kopa do wymiany są opony i hamulce, brakuje też sztycy myk-myk. Jedyne czego się nie trzeba obawiać to zawieszenia i napędu - to jest spoko.
  • Odpowiedz
@simun: wiem wiem ale lubię mieć po swojemu, jedynie pójdzie sztyca na początek zobacze jak te hamulce jak coś to różowemu dam a sobie zabiore SLX'y. SR AION jest na przodzie z tego co czytałem to chyba to samo co auron tylko różnica w wadze i regulacjach bo to LO-R a opony wierny tradycji i na maxxisa stawiam
  • Odpowiedz