Wpis z mikrobloga

@joski: Ja bym brał globala. Xiaomi.eu d--y nie urywa a na forum MIUIPolska panuje takie s----------e, że to się w głowie nie mieści. Na jakikolwiek problem masz tylko jedno rozwiązanie - zainstaluj MIUIPolska. Już masz? Nic nie szkodzi, zainstaluj jeszcze raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze lubię jak ktoś mówi o Xiaomi.eu na ich forum, a ci się p------------ą, że to nie o to chodzi -
  • Odpowiedz
@joski chyba Białorusini je robią, ma sporo języków, w dodatku polski jest świetnie przetłumaczony przez mireczka @Orjon_MIUI .
W porownaniu do globala i miuipolska ma duzo więcej różnych opcji i ustawien. Dziala stabilnie a cykl aktualizacji podobny jak na miuipolska, czyli co piątek aktualizacja.
  • Odpowiedz
@Mjestem: yep, z Białorusi. Kiedyś gadałem z nimi na Telegramie, są bardzo w porządku i biorą do siebie uwagi userów. Za czasów Mi5 ludzie bardzo polecali ten rom.
  • Odpowiedz
@Mjestem: na telefonie też się da ;) po rejestracji można ściągać z google drive i moim zdaniem jest to o wiele lepsza opcja, bo z serwera miuipro ściąga się jednak wolno, a jakieś wsparcie w końcu mieć muszą ;)
  • Odpowiedz
@Mjestem: @Orjon_MIUI:

Potwierdzam, bardzo dobry soft, dzięki niemu miałem legitnego N na RN3 ( port z mi max). ʕʔ Szybki i stabilny, szkoda, że już nie aktualizowany, bo dev team się posypał...

W każdym razie podziękowania za tłumaczenie, dobrze, że naszych wszędzie pełno :)
  • Odpowiedz