Aktywne Wpisy

jmuhha +52
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k

WujaTHC +230
Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......
#korposwiat #pcmasterrace
#korposwiat #pcmasterrace

#stulejacontent #modameska #eksperyment
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Znikome? Wygląda tak dobrze, że sam bym się obejrzał za na na ulicy
#nohomo
http://www.polishexpress.co.uk/ksiegowy-umyslnie-zarazil-wirusem-hiv-30-kobiet-ofiar-moglo-byc-jednak-dwa-razy-wiecej
@50HerbatGreya: tego jestem ciekawy, obstawiam że u loch do 30lvl będzie jednak bardzo niskie zainteresowanie.
Komentarz usunięty przez autora
@DoDoLot: niekoniecznie. Sugar daddy issue mocno obecnie.
@Lazurka: on to ma MONOKOLE xd
Dla loch 18-28 on będzie wyglądał jak ich ojciec, nie ma nawet opcji, że wygra z gimsrakami w trampkach.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lazurka: imho odpada w przedbiegach w porównaniu do pierwszego lepszego Chada w T-shircie i jeansach ¯\_(ツ)_/¯
@relue: ale jaki elegancki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BlondPasek: Jak by nie był wbity w drogie markowe ciuchy to byś się nie umówiła ;)