Wpis z mikrobloga

@grzejnik1: nie, nie mamy tak
wykopki nie maja co liczyc na bardzo atrakcyjna kobiete, nawet na atrakcyjna
femki natomiast bardzo atrakcyjnych facetow maja glownie w lozku, ale na zwiazek i spacerki przystojniacy juz nie sa tak otwarci
@Pawlikowski-33: czemu tylko kobieta? Faceci też tak mają, każdy kto ma normalny, albo wysoki popęd seksualny tak ma - to normalne, ludzkie. To, że jako ludzie narzuciliśmy sobie jakieś normy społeczne, socjalne itd. to nie zmienia faktu, że widząc ładną osobę produkcja danych hormonów się zwiększa i odczuwasz podniecenie, pociąg. A co z tym zrobisz - czy to stłumisz czy nie - to wybór moralny każdego człowieka.
@grzejnik1: jezu nie. Spotykasz sie z kims, wybierasz kogos, to chyba raczej to bedzie osoba ktora cie pociaga? Nie kazdy ma gust 10/10, wiem ze to tu nie dociera do was, ale jak sie w kims zauroczysz to ten ktoś staje sie dla ciebie najnajnaj. Jesli ogladasz sie z kims mimo ze masz obiektywnie ladna laske, to swiadczy to bardziej o tym ze lecisz tylko na wyglad a nie laczy was
no tak, tylko ze kobieta bez problemu zaliczy seks przygode, nawet z przystojniejszym od siebie facetem, natomiast facet ponizej 8/10 jest kompletnie niepociagajacy

@Pawlikowski-33: bzdury. Mam kolegę 3/10, kurdupel (163), ale ma gadane, wie co loszki chcą słyszeć i umie wkręcać bajerę - średnio 4 różne na miesiąc rucha. Nie wierzę w wykopowe teorie przegrywa, który ma złą genetykę i dlatego nie rucha. Po prostu są cieciami, którzy się boją własnego
@Bellie:

Mam kolegę 3/10, kurdupel (163), ale ma gadane, wie co loszki chcą słyszeć i umie wkręcać bajerę - średnio 4 różne na miesiąc rucha.

on tak mowi?

Wygląd to tylko jakiś malutki procencik atrakcyjności

to dlaczego fantazjujesz o obcych facetach minietych na ulicy? przeciez nic o nie wiesz poza wygladem

Poza tym kobiety nie dążą do seks przygód - myślisz jak facet. Kobieta chce faceta na stałe, tylko dla siebie.
on tak mowi?

@Pawlikowski-33: nie on tak mówi, tylko sporą część z tych przeruchanych lasek poznałam, oczywiście one nie wiedzą zazwyczaj, ze są "na raz".

to dlaczego fantazjujesz o obcych facetach minietych na ulicy? przeciez nic o nie wiesz poza wygladem

No właśnie, tylko fantazjuje. Nie chcę z nimi być, ani nawet się z nimi ruchać na serio, służą do rozładowania, tyle.
@Bellie:

tzn. co? xDDDD Sex? xDDD To już bym wolała wibrator niż kolesia, który traktuje mnie jak dmuchankę xddd

każda by wolała, ale nie wiedzą o tym że sa dmuchankami, robią sobie nadzieje

No właśnie, tylko fantazjuje. Nie chcę z nimi być, ani nawet się z nimi ruchać na serio, służą do rozładowania, tyle.

no ale tu wracamy do tego co napisalas - podobaja ci sie, kreca cie, ale seksu bys