Wpis z mikrobloga

Też tak macie że jesteście z bardzo atrakcyjną kobietą/facetem, co drugi facet/kobieta oglada się za nią na ulicy, a wam i tak chcę się r----ć inne? Oczywiście powstrzymuje was przed tym przywiązanie, uczucie itp. ale chodzi o sam fakt.
#feels #zwiazki #podrywajzwykopem #tinder
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale mnie zawsze tacy goście byli jak yeti

mam kolegę, nie karzeł, ale tez dosc przecietny z wygladu i laski strasznie go olewaja, miał kilka dziewczyn, ale potrafi mieć problem z umówieniem się na randkę przez rok np, a zagaduje na żywo, jest dość pewny siebie, na wykopie nie siedzi, chociaż przez niepowodzenia rodzi się w nim mizogin

@Pawlikowski-33: w ogóle nie rozumiem co próbujesz tu udowodnić. Przecież koleś miał
  • Odpowiedz
@Bellie: ok, zostawmy ciebie, wierzę, że masz i że trafiłaś na gościa, który cię pociąga
ale większość kobiet nie ma takiej możliwości,wiążą się z przeciętnymi facetami z powodów które wymieniłem wcześniej - dalej myślisz, że ich wierność to nie wytwór kultury?

w ogóle nie rozumiem co próbujesz tu udowodnić. Przecież koleś miał kilka lasek - nie jest przypadkiem beznadziejnym. W ogóle jesteś strasznie płytki skoro myślisz, że jedyną wartością w
  • Odpowiedz
ale większość kobiet nie ma takiej możliwości,

@Pawlikowski-33: co za bzdura xDDD Ty chyba rzadko masz kontakt w ogóle z kimkolwiek. xDDDDDD Serio myślisz, że jak ktoś jest przeciętny DLA CIEBIE to dla kogoś innego nie może być 10/10? Ludzie mają różne gusta, fetysze, zboczenia - każdego pociąga co innego. Robienie jednej krechy i wmawianie sobie, że wszyscy chcą identycznych ludzi z okładek fotoszopa wskazuje tylko na to, że cierpisz najprawdopodobniej
  • Odpowiedz
@Bellie: pisalem wiele razy, ze powiedzenie o gustach i guscikach to sromotna bzdura, bo gdyby gusta były tak zroznicowane to kazdy mialby podobne powodzenie (poza tymi naprawde zdeformowanymi) - a nie ma

owszem nie istnieja ludzie idealni, ale jednemu do ideału brakuje lat swietlnych, drugiemu - paru kilometrow, to jest ta subtelna roznica

Mój facet wg wykopowych ekspertów nie powinien mieć nigdy kobiety bo ma szereg wad dyskwalifikujących go jako faceta xDDD
  • Odpowiedz
mialby podobne powodzenie

@Pawlikowski-33: skąd ten idiotyczny wniosek? Oprócz wyglądu jest jeszcze 150 innych czynników odpowiadających za powodzenie. Jeśli dla jakiejś kobiety najważniejsza jest kasa, to woli wyjść za kolesia oblecha, który jest milionerem, niż za przystojnego Mietka blacharza. Poza tym 90% ludzi jest przeciętnych. Okropnie brzydkich i przepięknych jest może po 5%. Okropnie brzydcy dalej się mogą zoperować - bo dzisiaj chirurgia już oferuje taką pomoc, więc zasadniczo każdy ma
  • Odpowiedz
@Bellie:

@Pawlikowski-33: skąd ten idiotyczny wniosek? Oprócz wyglądu jest jeszcze 150 innych czynników odpowiadających za powodzenie. Jeśli dla jakiejś kobiety najważniejsza jest kasa, to woli wyjść za kolesia oblecha, który jest milionerem, niż za przystojnego Mietka blacharza. Poza tym 90% ludzi jest przeciętnych. Okropnie brzydkich i przepięknych jest może po 5%. Okropnie brzydcy dalej się mogą zoperować - bo dzisiaj chirurgia już oferuje taką pomoc, więc zasadniczo każdy
  • Odpowiedz
ale rozmawiamy o wygladzie - pisalas wczesniej, ze kazdemu podoba sie cos innego, a wychodzi na to ze niekoniecznie

@Pawlikowski-33: bo tak jest, aczkolwiek wiadomo jak przeciętny facet/kobieta powinien wyglądać żeby być atrakcyjnym, jaki zestaw cech jest pożądany - co nie znaczy, że istnieją ludzie, którzy mają KAŻDĄ z tych cech. I nie znaczy, że nawet jeśli mają większość tych cech to będą pociągający dla osoby X, ponieważ osoba X może
  • Odpowiedz
@Bellie:

bo tak jest, aczkolwiek wiadomo jak przeciętny facet/kobieta powinien wyglądać żeby być atrakcyjnym, jaki zestaw cech jest pożądany - co nie znaczy, że istnieją ludzie, którzy mają KAŻDĄ z tych cech. I nie znaczy, że nawet jeśli mają większość tych cech to będą pociągający dla osoby X, ponieważ osoba X może np. preferować nadwagę u płci przeciwnej - chociaż nadwaga jest zaprzeczeniem zdrowia i atrakcyjności w dzisiejszych czasach, co nie
  • Odpowiedz
nie zartuj z ta nadwaga, jestem w stanie uwierzyc ze istnieja jacys fetyszysci tego ale stanowia 0,001 % populacji

zadna kobieta nie chce byc gruba

@Pawlikowski-33: to tylko społeczny konstrukt, bo w biednych krajach Afryki często nadwaga jest stanem pożądanym i do tego się dąży, bo świadczy to o wysokim statusie i bogactwie.

robiłem badania na damskim forum - jak czesto podobaja wam sie fizycznie polscy mezczyzni i wyniki byly takie
  • Odpowiedz
nie jest sknerą, wrecz przeciwnie - ma gest

@Pawlikowski-33: no to spytaj tych lasek co z nim było nie tak, może myje fiuta raz na 2 dni, może im wyliczał każdą złotówkę, może lubił s--s tylko od tyłu, może ma za dużego - c--j wi, powodów do rozstań może być tysiąc, a ty nie jesteś ich materacem. Skoro koleś nie potrafi zbudować stabilnego związku to coś z jego zachowaniem (a
  • Odpowiedz
to tylko społeczny konstrukt, bo w biednych krajach Afryki często nadwaga jest stanem pożądanym i do tego się dąży, bo świadczy to o wysokim statusie i bogactwie.

ok ale jednak wolę odwoływać się do naszej rzeczywistości, a nie do biednych krajów Afryki

I co ci każe myśleć, że wyniki były na serio? Z choinki się urwałeś, czy od 2 dni korzystasz z internetu? Pelikan mode on. Zapodaj mi ten temat, pośmieję się.

Gdyby
  • Odpowiedz