Aktywne Wpisy
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
ruskizydek +298
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
https://youtu.be/X5PnZQMzEo0?t=41m13s
https://youtu.be/kRb_0TxwOIA?t=8s
"Duplikacja" w MLMowych piramidach finansowych to termin oznaczający bezkrytyczne naśladowanie swojego "lidera", czyli osoby, która wprowadziła cię do MLMowej struktury.
A w czym należy naśladować lidera? Lider kupuje dla siebie MLMowe produkty (których nie potrzebuje) prosto z MLMowej "firmy" i werbuje następnych ludzi, żeby robili to samo: kupowali dla siebie MLMowe produkty (których nie potrzebują) prosto z MLMowej firmy i żeby werbowali następne osoby, powielające te zachowanie. Obiecanym wynagrodzeniem za sztucznie napędzany obrót jest prowizja. Osoba na szczycie piramidy ma szansę zarobić na prowizji. Osoby na dole piramidy skazane są na porażkę. Ofiarami MLMowych piramid finansowych są sami dystrybutorzy.
#mlm #piramidafinansowa #amway #dascoin
1) Jeżeli prokurator zapyta oszustów-właścicieli MLMu, czy dystrybutorzy sprzedają produkty, to padnie odpowiedź: „Naturalnie, że tak! Sprzedaż to podstawa MLM! A jeżeli tego nie robią, to nie nasza sprawa, my ich nie kontrolujemy. No ale powinni sprzedawać!”.
2)