Aktywne Wpisy

yahoomlody +11
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
jassssss +7
Czy tak się rozładowuje towar do biedronki?To jakiś nowy standard?
źródło: temp_file3653227349811751894
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
źródło: temp_file3653227349811751894
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jestem bardzo mocno scpetycznie nastawiony do wszystkich "szybkich" kursów IT, na stronie "testerzy.pl" są warsztaty dwudniowe np. z selenium, które kosztują 2k... śmiech na sali i parodia... Takich kwiatków jest bardzo dużo.
Jednakże, w coderslab wygląda to trochę innaczej w skład kursu wchodzi: pre-work 24h - praca własna przed rozpoczęciem kursu bodajże, część teoretyczna 40h i część praktyczna również 40h (połowa sprintu w scrumie, pełny tydzień). Kosztuje to 4k, wydaje mi się to dość dobrą ceną ale mocno zastanawiam się czy to w ogóle ma sens. Wiadomo, że zaczyna się od teorii ale 40h to naprawdę dość sporo, szczerze wolałbym żeby conajmniej połowa z tego była poświęcona na praktyke, no ale ja kursu nie ustalam. Co więcej ukończyłem już jeden kurs na udemy więc zupełnie zielony nie jestem i mam dość solidne podstawy...a boję sie, że na kurs przyjdą osoby, które w ogóle nie ogarniają pisania kodu i poziom będzie śmieszny....
Do rzeczy, czy ktoś brał udział/ zna kogoś kto brał udział? Jak wygląda ta teoria/ praktyka?
@jestem_kamil: jak chvesz pisać w c# to zacznij od tego, bo z c++ się tylko zrazisz i w żadnym nie będziesz pisał xD
@Kermii: podrzuć linka jeśli możesz :)