Aktywne Wpisy

Hej, nie jestem zbyt wysportowaną osobą, ale naszła mnie ochota, by spróbować #padel. Może mi się nie spodoba, ale myślę, że warto wiedzieć z czym to się je. Problem jest taki, że... jestem sam. Okej, może jednego znajomego chętnego uda mi się znaleźć, ale trójka już bez szans. W teorii jest odmiana, która umożliwia grę w dwie osoby, ale chyba dostęp do kortów jest bardziej ograniczony itp. No i

travis_marshall +14
źródło: HJrNtEwWoAQ7ga_
Pobierz

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

@NowyLepszySzatan667: Nikt nie będzie nam co tydzień woził taki hektar "tylko" 2k sztuk gazet. To nieopłacalne.Nawet drukarnie z kujawsko-pomorskiego widzą to na granicy opłacalności jak z nimi
@jas_wedrownik: Moja drukarnia o tym wiedziała, sama mi to przyznała. Tyle, że nie wiem jak to między nimi wyglądało. Czy to moja drukarnia to idioci bez myślenia przyszłościowego, czy może International
Komentarz usunięty przez autora
@isopropylphenidate: Strona internetowa jest od dawna. Przekonaj dziadków, żeby przestali kupować gazetę, którą kupują od 25 lat. I jeszcze jedno, przekonaj lokalnych reklamodawców typu janusz-pol, że reklama w czymś co jest nienamacalne ma sens i powinni za to zapłacić tak jak za reklamę