Aktywne Wpisy
Lewusx +101
Chłop 10 lat trenował, a ponad 3 lata kuł dupsko dla kawałka kartonu którego 99% nie zrozumie.
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Co poprawić w sylwetce?
- Klata 30.6% (288)
- Bary 7.2% (68)
- Nogi 13.9% (131)
- Brzuch 30.6% (288)
- Plecy 17.6% (166)
_Blanche_Barton +287
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
BF1 zrywał z realiami wojennymi 1WŚ i był przyjęty dobrze, BFV będzie używać po prostu broni z 2WŚ i lokacji, ale reszta to będzie typowy Battlefield, jedna wielka napierdzielanka na dużych mapach z wieloma pojazdami itd.
Dodali popularne motywy typu postawienie na charakterystyczność bohaterów (wzięte z hero shooterów, typu overwatch) + budowanie, które można znaleźć w Fortnite.
Ja myśle, że mimo wszystko DICE wie co robi i mają wykalkulowane to, że zarobią na tym. Wystarczy, że nie myślało się o nowym BFie jako o realistycznej strzelance osadzonej w WW2 i jest to bardziej do strawienia. Uwielbiałem BF Heroes, spędziłem dużo godzin na BF3 i myśle, że to wcale nie musi być złe połączenie. Głównym problemem jest trailer - coś co wyszło niesamowicie w przypadku prezentacji BF1, a tu szału nie robi. Postawiono na pokazanie zabawy, która ma towarzyszyć w przypadku multiplayera. Trochę czuć klimat Bad Company
Co do realistycznych frontów 2WŚ to ja myśle, że specjalnie nie wzięto tego, bo na bank wróci seria Medal of Honor. Myśle, że rezerwują sobie te realia właśnie dla tej gry, żeby nie tworzyć wewnętrznej konkurencji (jak to było w przypadku rebootów MoHa względem nowych Battlefieldów). MoH ma teraz świetną szansę, żeby zaistnieć, bo CoD nigdy jeszcze nie był tak słaby. Dali tej serii odpocząć i myśle, że w przyszłym roku zamiast dostać Battlefronta dostaniemy MoHa z tym klimatem brutalnej 2WŚ, którego oczekują starsi gracze.
Także bez spiny, bawcie się dobrze jeśli chcecie
#gry #battlefield
@Reepo: oni tego nie sciagneli z fortnite, ta gra jest w produkcji od dwoch lat, zanim jeszcze byl boom na fortnite, dice juz w poprzednim bfie chcielo zaimplementowac cos podobnego, zreszta sama ta mechanika ani troche nie przypomina tego co jest w fortnite, juz bardziej niz to co mozna zobaczyc w squad