@programistalvlhard: O SMT Software czy jak się oni tam teraz nazywają ( ͡°͜ʖ͡°) @spidero: Tutaj akurat jest. Sebek Łekawa, który jeździ tym Lexusem, sprzedał swoją firmę w 2016 za kilkadziesiąt baniek. Nie biduje chłopak.
Ciekaw jestem na jakie autko was stać Januszky i Sebky. Gość jebnął sobie lexa na bogatości i chce się podzielić sukcesem na wypoku a tu wiadomo. W Polsce jak w lesie...
@programistalvlhard: A to ciekawe, bo widziałem właśnie Sebka w tym aucie na ulicy ( ͡°͜ʖ͡°) Porszaka też ma. Tydzień po tym jak sprzedał SMT nim podjechał XD Chyba, że siostrze sprawił prezent. Ona dalej na recepcji czy w HRach siedzi?
@PelenSpokoj siorka chyba już nie pracuje ostatnio widziałem na recepcji :D no nie wiem może to i jego? Albo może sprzedał komuś z firmy nie orientuję się :D kiedy przesłałeś pracować :D?
@programistalvlhard: W 2016. Klient do którego skierowało mnie SMT mnie 'wykupił'. A w samym SMT na Kościuszki siedziałem do końca 2014 a potem często wpadałem w odwiedziny.
źródło: comment_HExlScZJEE3qYFUCEohcmzc5uCk01miE.jpg
Pobierz@spidero: Tutaj akurat jest. Sebek Łekawa, który jeździ tym Lexusem, sprzedał swoją firmę w 2016 za kilkadziesiąt baniek. Nie biduje chłopak.
Chyba, że siostrze sprawił prezent. Ona dalej na recepcji czy w HRach siedzi?
A w samym SMT na Kościuszki siedziałem do końca 2014 a potem często wpadałem w odwiedziny.