Aktywne Wpisy

mirko_anonim +180
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

Nie będę owijał w bawełnę - mi się ten pomysł podoba, a może i nawet bardzo podoba.
Zaczną uciekać piłkarze za granicę? Niech uciekają, mam ich w dupie. Polska piłka jest na tak słabym poziomie, że już nie robi mi różnicy czy jest taka czy będzie jeszcze 10x słabsza. Prawdą jest natomiast, że polscy prezesi ostro przepłacają za piłkarzy, bo muszą mieć tu i teraz wyniki. Praktycznie żaden z nich nie myśli bardziej perspektywicznie, niż jeden sezon do przodu.
Sami sobie przypomnijcie ile polskich utytułowanych klubów zostało spuszczonych na dno w ostatnich latach przez nieodpowiedzialne zarządzanie budżetem. Popieram każdy pomysł, który ukróci to szaleństwo.
Boicie się, że spadnie poziom ligi? To tak, jakbyście się bali, że wam się zepsuje odtwarzacz VHS. Nie działa? Ojejciu, ostatnio się tak zmartwiłem jak kroiłem chleb. Tyle wart jest obecny poziom ekstraklasy #pilkanozna #ekstraklasa #stanowski #weszlo
źródło: comment_GGq3yBffVMEOgYu8v8LhI5ES3UxeScQ1.jpg
PobierzJak oceniasz pomysł Stanowskiego?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pomysł szlachetny, ale nierealny i zrobiony bez większej
To samo było z Widzewem pana Cacka, Bełchatów nigdy nie był jakimś topowym klubem więc nie wiem co on tutaj robi...
znaczy ja rozumiem, że takiego p---------a Stano sie dobrze słucha/czyta, ale to jest fikcja i mrzonki. I proszę nawet nie próbować mnie łączyć z
@MikoBalagany: abstrahując zupełnie od tego artykułu to nic mnie nie triggeruje jak takie gadanie. Oczywiście że fantastyka, 150 lat temu skwitowalbys tym samym komentarzem pomysły o maszynach które latają albo same jeżdżą.
"[..]A cała reszta podlega tzw. Salary Cap, które jest rozwiązaniem znanym między innymi z amerykańskiej MLS.
U nas wkurzamy się, że PZPN narzuca klubom limity obcokrajowców spoza UE, przez co te nie mogą w optymalny sposób kompletować zawodników. W Australii regulacje wykraczają znacznie dalej, bo dotyczącą także finansowania. Zawodnicy z tej podstawowej kadry zespołu, która musi liczyć od 20 do