Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, bo mi już od tego głowa pęka, może ktoś rzucić okiem na rzut mieszkania które muszę umeblować (dla siebie, to nie jest moja praca) i jakieś podpowiedzi dać? Głównie chodzi o największy pokój, muszę tam zmieścić jakoś łóżko, szafy, biurko i jakąś kanapę ze stolikiem do kawy.

Pierwotny pomysł to było zrobienie we wnęce na przeciw okien, garderobę i nad nią antresolę, (pokój ma dokładnie 327 cm wysokości), ale ani w garderobie nie byłoby za dużo miejsca nad głową, ani nad materacem za wiele przestrzeni, co mi przeszkadza (magiczne 183 cm here). Jedyny jako-tako sensowny pomysł jaki jest, to ustawić łóżko w lewym dolnym rogu koło okna, wizualnie oddzielić jakimś regałem, mieć w ten sposób trochę przestrzeni do życia. Garderoba byłaby nadal we wnęce.

Jeśli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł, to chętnie przyjmę. Reszta jest już w sumie ustalona, tylko ten pokój mnie męczy #mieszkanie #urzadzajzwykopem #urzadzaniewnetrza #wnetrza #aranzacjawnetrz
Bokrug - Mirki i Mirabelki, bo mi już od tego głowa pęka, może ktoś rzucić okiem na r...

źródło: comment_lzadA1pNGjCuy7aNdIlLpfDZx07CSeHs.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sierzchula: To był jeden z pomysłów, nawet dosyć mocno mi się podobał, natomiast nie wiem jak z wygodą i wytrzymałością ( ͡° ͜ʖ ͡°) takiego łóżka
  • Odpowiedz
@LowcaAndroidow: Niestety nic z tym nie zrobię ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale jakiś pomysł już na to jest, prysznic na całej długości ściany między łazienką a kuchnią, toaleta i zlew też już w miarę umiejscowione
  • Odpowiedz