Aktywne Wpisy
karetpoker +4
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.

plackojad +1182
źródło: temp_file9210176829291830708
Pobierz

źródło: comment_23EGRrdwjTCPGnYjmOvhC0CobBa3St1m.jpg
PobierzJak finalnie wszystko się uda, to znajdzie się jakiś jeden normalny użytkownik co serio zechce pomóc, lub chociaż spróbuje reszta to takie nadkuce i wielcy bogowie internetu pilnujący ostatniego bastionu
źródło: comment_QNvKTkbtRK6WbLygCLBUyn0ar2cwmsqB.jpg
Pobierz@elektroda-gulson: nie głupio Ci? Przyłazisz tu i wybielasz elektrodę, a sam jesteś sztandarowym przykładem złośliwego moderatora z elektrody. Niestety skoro masz tu konto, to nie mogę napisać wprost, co o Tobie myślę, bo nie chcę zarobić bana, ale pewnie się domyślasz. Ale mogę napisać, że mam nadzieję, że kiedyś to #!$%@? forum trafi szlag i nie będzie Was nawet stać na utrzymanie serwerów, a
@aegypius: googlując większość moich problemów i trafiając na elektrodę i mądrości jej użytkowników też sobie wyrobiłem taki nawyk
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_XMcfTVMoiqswArFNQ2Y1HT2OLAVxopru.jpg
Pobierzźródło: comment_OjT2JScgeZ0A0NwtzGrmHXGIvbtBby5g.jpg
Pobierz