Aktywne Wpisy

umorusany_w_kale +51
#mecz #ekstraklasa 11 ligą na świecie według modelu Opta Power Ranking
źródło: HOT6ebEW0AAfUAh
Pobierz
annlupin +42
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz

Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być jeszcze kontrakt w jakimś europejskim klubie i trochę poważnej gry a nie wygłupy w Ameryce.
Skoro teraz mamy się jarać Lewandowskim w Chicago, to czemu nie jaraliśmy się Frankowskim?
Modrić jest starszy i mógł iść do Milanu. Zlatan mógł podbijać włochy po 40tce. Czemu Bobek nie mógł? No k---a nie wierzę, że nie dało rady załatwić fajnego kontraktu w Europie.
Nie wiem na co liczył pan Robert ze swoim agentem, ale umowa z Chicago to byłaby dobra opcja ale na sympatyczne wakacje w 2028 roku zaraz po Euro i pożegnaniu z reprezentacją.
#mecz #pilkanozna #mls
źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6
PobierzBoniek nigdy nie zrobił takiego transferu, kolejny dowód na to, że był lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ekspert_z_NASA: no może jednak to jest bliżej niż myślisz
Ale tak na serio to wydaje mi sie że kopanie piłki będzie tylko tłem a główne zadanie w USA, to robienie dolarów przez specjalistów od marketingu
źródło: Polish_Village
Pobierz@Ekspert_z_NASA: Sam sobie odpowiedziałeś. Odszedł na szczycie i nikt mu tego nie odbierze, zamiast iść do USA za rok, po sezonie w drużynie spoza TOP i 10 bramkami na koncie.
@Miroman: Nie, Bobek chce powalczyć jeszcze o Euro.
@BornToDie69: pomyliłeś z Messim
Ronaldo widać jaki zjazd zaliczył w Arabii, pomimo tego, że otacza się tam jednak innymi gwiazdami, które potrafią kopnąć piłkę.
@BornToDie69: Szkoda, że w reprezentacji nigdy nie zadziałał.
źródło: 890ffaafebd02b1e955e440b1c89a09c0fdf50fbde80da99e2a1d028a6af1b2d
Pobierz@Ekspert_z_NASA: Możliwe, że Bobek ma za duże wymagania finansowe. Tam dostał 20 mln dolarów USD, to bardzo dużo. W Europie myślę, że jakby dostał 1/4 tego to byłoby już dobrze. Obawiam się, że Bobek tam już całkowicie formę straci, bo kto mu tam dogra aby mógł wpakować do pustaka? A do reprezentacji będzie powoływany nawet jeśli przez
2009/10 – mistrz Polski z Lech Poznań (Ekstraklasa)
2010/11 – mistrz Niemiec z Borussia Dortmund (Bundesliga)
2011/12 – mistrz Niemiec z Borussia Dortmund
2014/15 – mistrz Niemiec z Bayern Munich
2015/16 – mistrz Niemiec z