Wpis z mikrobloga

Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak dla mnie to jest g---o.
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być jeszcze kontrakt w jakimś europejskim klubie i trochę poważnej gry a nie wygłupy w Ameryce.
Skoro teraz mamy się jarać Lewandowskim w Chicago, to czemu nie jaraliśmy się Frankowskim?
Modrić jest starszy i mógł iść do Milanu. Zlatan mógł podbijać włochy po 40tce. Czemu Bobek nie mógł? No k---a nie wierzę, że nie dało rady załatwić fajnego kontraktu w Europie.
Nie wiem na co liczył pan Robert ze swoim agentem, ale umowa z Chicago to byłaby dobra opcja ale na sympatyczne wakacje w 2028 roku zaraz po Euro i pożegnaniu z reprezentacją.
#mecz #pilkanozna #mls
EkspertzNASA - Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak d...

źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekspert_z_NASA: Ja rozumiem, że pobiegał w Barcelonie 4 sezony i nóżki mu już nie domagają i trochę obawiał się nawały młodzieży. Ale transfer do Chicago to ryzykowny ruch bo wątpię, czy w takiej lidze jak MLS uda mu się utrzymać taką formę by wspomóc reprezentację. Ale może się nie znam
  • Odpowiedz
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.

Czemu Bobek nie mógł? No k---a nie wierzę, że nie dało rady załatwić fajnego kontraktu w Europie.

@Ekspert_z_NASA: Sam sobie odpowiedziałeś. Odszedł na szczycie i nikt mu tego nie odbierze, zamiast iść do USA za rok, po sezonie w drużynie spoza TOP i 10 bramkami na koncie.
  • Odpowiedz
no może jednak to jest bliżej niż myślisz

@Miroman: Nie, Bobek chce powalczyć jeszcze o Euro.

ogłoszenie tego transferu ma ujemną aure, fajerwerki to zobaczą jak lewy zacznie wiosłować rękami na boisku
  • Odpowiedz
  • 150
@plusikdziczku: Messiego to ty w to nie mieszaj, bo Messi to jest piłka nożna umieszczona w jednym człowieku, on jest poza konkurencją, nawet jak się bawi to i tak wypada najlepiej.
Ronaldo widać jaki zjazd zaliczył w Arabii, pomimo tego, że otacza się tam jednak innymi gwiazdami, które potrafią kopnąć piłkę.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: bo Ronaldo jest najstarszy. To i tak wielka sprawa, że oni wszyscy tyle lat byli na topie gdy inni kończą mając 34 lata. Myślę, że to oni sami wiedzą co robić, mogliby być gwiazdami w Europie ale może im starczy tego, przecież to męczarnia ile trzeba się narobić, a kasy już mają na kilka pokoleń do przodu
  • Odpowiedz
No k---a nie wierzę, że nie dało rady załatwić fajnego kontraktu w Europie.

@Ekspert_z_NASA: Możliwe, że Bobek ma za duże wymagania finansowe. Tam dostał 20 mln dolarów USD, to bardzo dużo. W Europie myślę, że jakby dostał 1/4 tego to byłoby już dobrze. Obawiam się, że Bobek tam już całkowicie formę straci, bo kto mu tam dogra aby mógł wpakować do pustaka? A do reprezentacji będzie powoływany nawet jeśli przez
  • Odpowiedz
@Vaze363: No ciekawe czy dołączy kolejny tytuł z rzędu:
2009/10 – mistrz Polski z Lech Poznań (Ekstraklasa)
2010/11 – mistrz Niemiec z Borussia Dortmund (Bundesliga)
2011/12 – mistrz Niemiec z Borussia Dortmund
2014/15 – mistrz Niemiec z Bayern Munich
2015/16 – mistrz Niemiec z
  • Odpowiedz