Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@oruniak: chyba właśnie na odwrót musisz mieć wstawiony balon by najeść się zestawem bigmaca. Pomijam to że same frytki bardziej napychają niz ta pseudokanapka.
  • Odpowiedz
@oruniak: sek w tym, ze w Polsce obowiazuja te same ceny co w USA, UK albo Francji, wiec np powiekszony zestaw w McDonalds w UK kosztuje £5, a w Subway'u duza kanapka wraz z napojem to rowniez £5. W Polsce Subway po prostu nadal ma te same ceny co wszedzie indziej i nie schodzi z nimi dla danego kraju. Jezeli uwazasz, ze w Subwayu jest malagowno kanapka to nie wiem
  • Odpowiedz
  • 7
@czynastolatek @TenAnonToKlopoty mnie też w-----a, jakbym chciał eksperymentować ze smakami to w domu bym to robił za 10razy niższą cenę. Idę do ff po to żeby zjeść coś co ktoś przemyślał, i powinno to smakować dobrze.

Dlatego nienawidzę subwaya, raz byłem i w-------o mnie to pytanie o każdą p------e
  • Odpowiedz
  • 0
@Paprota a skąd mam wiedzieć co do czego pasuje, idąc np do projektanta wnętrz tez mogę mieć uwagi co mi się podoba ale on się zna na dobieraniu stylów i kolorów i liczę że zrobi coś z czego będę zadowolony :p
  • Odpowiedz