Wpis z mikrobloga

@Daleth2202: Ale przecież w Subwayu możesz zwyczajnie poprosić, żeby polecili pieczywo odpowiednie do kanapki na którą masz ochotę. Czasem sami powiedzą, że do takiej kanapki polecam taki i taki sos. Jak nie wiesz, to możesz się poradzić obsługi, a jeśli wiesz, to masz wybór, moim zdaniem bardzo fajne.
  • Odpowiedz
  • 5
@Zhukov widzę kolego, że po prostu jesteś już przyzwyczajony że każdy dookoła chce od ciebie wyciągnąć hajs i nie jest to dla ciebie sytuacja niezwykła. Nie oznacza to jednak, że tak powinno być. Ja uwielbiam po prostu te ekrany z McDonalda gdzie mogę na spokojnie przejrzeć ofertę, dowiedzieć się ile co kosztuje, jak są jakieś dodatki to jest jasno powiedziane ile kosztują i na końcu jest podsumowanie, aby sprawdzić czy na pewno
  • Odpowiedz
@fra234: jestem przyzwyczajony do tego, ze czytam menu i wiem za co place, bo UWAGA, UWAGA przeczytalem menu ¯\_(ツ)_/¯

Ale wracajac do Twojego posta: to samo masz w Subway'u z takim wyjatkiem, ze nie masz podsumowania koncowego, ale mozesz sobie policzyc w pamieci biorac magiczne liczby z menu. To naprawde nie jest ciezkie. Jezeli ktos sie mnie pyta czy cos jeszcze chce do kanapki albo sie pyta czy ma dolozyc to
  • Odpowiedz
  • 2
@g455 na zachodzie masz wiele miejsc skonstruowanych na wzór Subwaya, np takie Boojum czyli taki Subway z meksykańskim jedzeniem, czy Bubbaque z jedzeniem z grilla. W każdym masz określone zasady, sam odbierasz składniki, myślę że to jest świetna zabawa i robi z fastfooda cos ciekawszwgo, niż tylko nudne klepanie ograniczonych kanapek z maka. Masz WYBÓR, możesz sobie modyfikować na tysiące dowolnych sposobów- o to w tym przeciez chodzi. I oczywiście jak byk
  • Odpowiedz
  • 0
@Zhukov w życiu nie byłem w Subwayu w Polsce, mój post odnosi się do praktyk spotykanych w szeroko rozumianych restauracjach. Co kto lubi, ja lubię jak wszystko cenowo jest przejrzyste, ty wolisz szerokie możliwości dostosowania posiłku pod swoje preferencje.

Zwyczajnie punktuję to, co mi się nie podoba, jeśli tobie to nie przeszkadza to bez spiny Mireczku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Precypitat Subway jest zajebisty. Nie dziwi mnie, że polaki cebulaki go nie lubią xD #!$%@? perły przed wieprze. Robią zajebiste kanapki pod klienta. Chcesz małą z szynką i pomidorem? Spoczko. Chcesz wielkiego giganta, że w łapie nie utrzymasz, też spoko. Wolę wydać te niecałe 30zł na footlonga i nawalić do niego kurczaka teriyaki ze wszystkimi warzywami niż brać zestaw w maku. Taką kanapką można zastąpić spokojnie obiad.
  • Odpowiedz
@Precypitat Subway jest zajebisty. Nie dziwi mnie, że polaki cebulaki go nie lubią xD #!$%@? perły przed wieprze. Robią zajebiste kanapki pod klienta. Chcesz małą z szynką i pomidorem? Spoczko. Chcesz wielkiego giganta, że w łapie nie utrzymasz, też spoko. Wolę wydać te niecałe 30zł na footlonga i nawalić do niego kurczaka teriyaki ze wszystkimi warzywami niż brać zestaw w maku. Taką kanapką można zastąpić spokojnie obiad.

@Rience93: jeste też zajebiście
  • Odpowiedz