Aktywne Wpisy
szachmat1488 +47
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
Spotkałam się z nią i mi opowiada jak to było cudownie jak to chłopak się postarał, super niespodzianka, piękny prezent itp itd. Ja się pytam co ona jemu kupiła z okazji rocznicy i wiecie co? Powiedziała że ! zrobiła mu loda
Że zawsze na urodziny, Walentynki itp to robi i tyle. On się wykosztowuje i wymysla a ona od 3 lat robi to samo praktycznie na każde takie dni, święta. Powiedzcie mi czy ja jestem jakąś dziwna czy co, ale według mnie to jest brak szacunku do chłopaka. Bo
1. Lodzik nie tylko od święta.
2. On niezarabiajac wydaje dużo i ma fajne pomysły i zawsze robi jej niespodzianki, a ona idzie na łatwiznę.
3. Rocznica to ich święto a nie tylko jej.
Czy wam mirki pasowalby taki prezent? Czy w pełni by Was usatysfakcjonował po waszych staraniach?
#logikarozowychpaskow #zwiazki niby #wygryw a jednak #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@kapio: O to to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@kapio: to nie prezent, od tego zacznijmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A taki lodzik jak jest z fajną oprawą i się angażuje to zawsze chętnie przyjmuje. Grunt by się dopasować.
Dla faceta najlepiej kupić coś praktycznego/związanego z hobby, co on będzie użytkować. Wolałbym skarpety od wymuszonego lodzika.