Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
@szachmat1488: skoro masz dokładnie informacje o wydaniu każdej złotówki, prosze ukaż dokładny wykres wszystkich pieniedzy i celu na jaki zostały wydane. Tak zwany kosztorys
@villyaroo: są szacunkowe wyliczenia ile mogły kosztować te bilboardy i wyszlo 23 miliony złotych wiec i tak zaniżyłem pisząc "kilkanaście" @elgrecqo Ziemkiewicza niech pozwą który powiedział to wczoraj z tym że mówiąc o jeszcze większej kwocie
@szachmat1488: ale żeby uznać że na tej reklamie jest agitacja wyborcza, musisz założyć że PiS to zło ( ͡°͜ʖ͡°) fajnokremlacy jak zwykle pogrążają się sami
@M4rcinS: a no tak przecież chodziło tylko o Sepsę ( ͡°͜ʖ͡°) przepraszam Jureczke, jak mogłem pomyśleć, że nie lubisz Pisu i namawiasz aby głosować na PO. ide na miasto wrzuce do puszki piątala tylko mi wybacz, plis
@Kinomaniaczka: wystarczy nie być ślepym i mieć iq wyższe od małpy aby skojarzyć, że czas w jakim się pokazały nie był przypadkowy, serduszko z obwódką nie było przypadkowe, flaga Polski nie była przypadkowa, kontekst nie był przypadkowy. A poza tym Owsiak się wcale nie kryje ze swoimi poglądami. Jak można udawać w ogóle że się nie rozumie o chodziło w tych bilboardach?
Osiem lat (a w zasadzie więcej) wściekle atakuj WOŚP zarzucając im defraudacje pieniędzy. Nie przedstaw przy tym ŻADNEGO dowodu. Nie wytocz żadnej sprawy. Ale zrób wszystko żeby tę akcję obrzydzić (na przykład wytnij ją z telewizji publicznej, zamaluj serduszka etc.)
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
@elgrecqo Ziemkiewicza niech pozwą który powiedział to wczoraj z tym że mówiąc o jeszcze większej kwocie
Jak można udawać w ogóle że się nie rozumie o chodziło w tych bilboardach?
Osiem lat (a w zasadzie więcej) wściekle atakuj WOŚP zarzucając im defraudacje pieniędzy. Nie przedstaw przy tym ŻADNEGO dowodu. Nie wytocz żadnej sprawy. Ale zrób wszystko żeby tę akcję obrzydzić (na przykład wytnij ją z telewizji publicznej, zamaluj serduszka etc.)
I