Wpis z mikrobloga

Od strony dłoni nie ma ich zbyt dużo (a raczej są tam ich przyczepy), ale przy łokciu jest ich sporo, mogą rosnąć i być bardzo, bardzo duże.

@DywanTv: No a o czym my mówimy? Przedramię można rozbudować tylko przy łokciu, bo prawie cała reszta, zawsze będzie miała ścięgna działające jak struny. Zresztą nawet część przyłokciową można rozbudować na tej samej zasadzie jak triceps, czyli trzeba włożyć dużo wysiłku, żeby znacząco zwiększył
@Hatespinner: No, następnym razem cytuj mnie w całości, bez zmiany tego, co powiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rozwijanie mięśni przedramienia będzie wpływało na jego obwód niemal na całej długości, bo chociaż przy łokciu zawsze będzie najgrubsze, to ono przechodzi w ścięgna na całej długości ręki, stopniowo, nie nagle. Może obwód nadgarstka Ci się nie zmieni, ale obwód przedramienia zdecydowanie tak.
Pobierz DywanTv - @Hatespinner: No, następnym razem cytuj mnie w całości, bez zmiany tego, co...
źródło: comment_2rsQfCSqw5NHZIoIE1EzHvzwqYPhkEpg.jpg
@DywanTv: Dobrze, że wkleiłeś zdjęcie kolesia co ma nadgarstek jak OP w pasie xDDDDD Udowodnij, że tu znacząco zmieniła się objętość calego przedramienia dzięki treningowi.I pokaż jak naturalnie 4 razy chudsze przedramię, rozbuduje się po treningu.

https://www.bodybuilding.com/fun/how-to-build-monster-forearms.html

Masz, doucz się czegoś:

Besides the fact that these muscles are very small, and thus have a limited potential for growth, their higher composition of slow-twitch fibers makes them particularly stubborn to grow.
@Hatespinner: No i co ten cytat daje? Nikt tutaj nie chce Ci powiedzieć, że przedramiona rosną najszybciej albo że urosną 30 krotnie jak najszerszy czy giry, ale mówienie, że przedramię nie rośnie, to debilizm.

A to, że łydki czy przedramiona są ciężkie do rozwijania, to wie każdy, kto 3 miesiące poćwiczy. Jednak nie ma co wmawiać innym, że te partie nie rosną. Rosną, powoli. Każda partia rośnie inaczej, inaczej u każdego
ytowanei losowych 3 słów niewiele Ci da, kolego. Ja nie wiem co cytujesz

@DywanTv: Bo #!$%@? nie czytasz, dlatego nie wiesz. XD Więc po #!$%@? ta dyskusja, w której usilnie chcesz mieć rację a nawet nie wiesz o czym się rozprawia?
@Hatespinner: XDDD Czytam wszystko co napisałeś, ale jak cytujesz "prawie nie zwiększa" to ja nie wiem o czym mowa.
Mogę się domyślać, że o przedramieniu, ale co nie zwiększa, czego itd. no nie wiem ziomek.

No i prawie nie zwiększa to też takie niejasne określenie, ile to jest prawie? Dla Ciebie coś może być prawie, dla drugiego dużo. Jak nic nie robisz łapami, to Ci znacznie urosną po siłowni. Jak całe