Wpis z mikrobloga

@pug_in_stug: patrzę na ceny tych padak i już wiem dlaczego BMW ma taką popularność u nas :D
Za 25k to przecież kupisz E46 z początku produkcji i w tej cenie zrobisz z niej super gruza do driftu
  • Odpowiedz
@pug_in_stug poczytaj na Turbokillers.com, z tego co pamiętam to była tam nawet instrukcja jak poprawić obieg oleju albo pytaj @ZjadamChmury bo on miał s13 Pamiętaj o tym że to 25 letnie auto i za tą kasę kupisz dużo lepsze auto. Jeździłeś wcześniej po torach czy to ma być pierwsza "rajdówka"?
  • Odpowiedz
@Djkudlaty: trochę jeździłem obecnym, czyli Civic TypeR EP3, spodobało mi się bardzo i chcę kupić coś fajnego tylko do upalania, pod uwagę biorę jeszcze imprezę GT GC8
za ~25k ciężko coś sensownego z napędem na tył albo 4 buty, do czego jest spory rynek części zamiennych co nie jest bmw albo audi
  • Odpowiedz
za ~25k ciężko coś sensownego z napędem na tył albo 4 buty, do czego jest spory rynek części zamiennych co nie jest bmw albo audi

@pug_in_stug zgadzam się ( ͡º ͜ʖ͡º) A wejdź na siescigam i dalej w dział giełda, może na jakiś pomysł jeszcze wpadniesz.
  • Odpowiedz