Wpis z mikrobloga

@bd_j3bac_za_2k: zgadza się tyle że ta aplikacja służy właśnie do oceniania ludzi po wyglądzie (po jednym zdjęciu), ale na szczęście dla wielu tinder to nie życie i naprawdę mały odsetek ludzi z tego korzysta, a do tego są to ludzie bardzo specyficzni (nie mówie że gorsi czy coś)
  • Odpowiedz
Ale w glebi duszy czuje do nich obrzydzenie, ze tak latwo oceniaja po wygladzie

@bd_j3bac_za_2k: a do siebie co czujesz, używając zdjęć randomowego chada? Tinder to aplikacja w dużej mierze do szybkich kontaktów, więc raczej dla zdrowego psychicznie człowieka normalnym będzie fakt, że ocenia się tam po wyglądzie i to nie tylko mężczyzn, ale i kobiety, co można czytać we wpisach typu "okazała się wielorybem".
Oczywiście sam byś się z
  • Odpowiedz
@hvk9: no wlasnie ALPHA to mniejszosc, a kobiety tylko takich szczerze pożądają ergo faceci maja trudniej

facet nie wystarczy ze nie bedzie brzydki
musi byc ALPHA a to cos wiecej
  • Odpowiedz
@hvk9: No wlasnie. Schudnac jest o wiele latwiej niz wygladac jak chad. Dajmy na to moj przyklad. Jestem niepelnosprawny, niski, mam zakola, krzywe zeby i na dodatek biedny. No i co w takim przypadku mam zrobic? Jestem z gory skazany na samotnosc. A takiej rozowej wystarczy zapisac sie na silownie i juz ma pelno bolcow.
  • Odpowiedz
@hvk9: to bledna definicja ALPHY
ALPHA odnosi sie tylko do wygladu

jesli ALPHA nie zaplaci za kobiete to bedzie nowoczesty i postepowy
a jesli zaplaci to bedzie dzentelmenem i prawdziwym facetem

i tak dobrze i tak
  • Odpowiedz
@hvk9 Nawet jeżeli laska jest w związku z jakimś 4/10 i pojawi się chad w otoczeniu, to zazwyczaj kończy się to zdradą. Wiem z własnego doświadczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33 Alpha to nie tylko wygląd, nie trolluj.

@hvk9 to laski mają odpowiednika męskiego chada? nie wiedziałem, tak czy inaczej laski są bardzo emocjonalne i mniej myślą logicznie, więc imo zdrada przychodzi im łatwiej
  • Odpowiedz