Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
#przegryw #tfwngf #logikarozowychpaskow
A teraz pomyśl o tych wszystkich kolesiach, których sama zlałaś, bo np. słabo wypadli na zdjęciu i nigdy przez to nie mieli szansy na spotkanie w realu ani nawet na pogawędkę. Pomyśl ilu wśród nich jest wartościowych ludzi. Ale ty musisz jak mucha lecieć tam gdzie jest lep - czyli na profil z dobrą fotą modela. Taki koleś zbiera 80% ruchu na
@bd_j3bac_za_2k: a do siebie co czujesz, używając zdjęć randomowego chada? Tinder to aplikacja w dużej mierze do szybkich kontaktów, więc raczej dla zdrowego psychicznie człowieka normalnym będzie fakt, że ocenia się tam po wyglądzie i to nie tylko mężczyzn, ale i kobiety, co można czytać we wpisach typu "okazała się wielorybem".
Oczywiście sam byś się z
kobieta wymaga ALPHY z silna linia szczeki czyli top 5% mezczyzn
widzisz roznice czy nie bardzo, femko?
facet musi urodzic sie ALPHA
chodzi mi o roznice w wymaganiach
Kobieta jedyne co musi zrobić, to nie być gruba. Mężczyzna jedyne co musi zrobić, to nie być brzydkim. Proste jak j-----e.
facet nie wystarczy ze nie bedzie brzydki
musi byc ALPHA a to cos wiecej
ALPHA odnosi sie tylko do wygladu
jesli ALPHA nie zaplaci za kobiete to bedzie nowoczesty i postepowy
a jesli zaplaci to bedzie dzentelmenem i prawdziwym facetem
i tak dobrze i tak
@destrodd to laska musi uważać na inne chadzice, bo zazwyczaj skończy się to pierogiem na boku
@hvk9 to laski mają odpowiednika męskiego chada? nie wiedziałem, tak czy inaczej laski są bardzo emocjonalne i mniej myślą logicznie, więc imo zdrada przychodzi im łatwiej