Wpis z mikrobloga

Zainspirowany wpisami uzytkownika @destrodd postanowilem sprobowac wlasnych sil na #tinder. Zapominajac o tym, ze mam brzydszy pysk od kibola po ustawce, postanowilem strzelic kilka samojebek. Na moje wyszly nawet dobrze, jakos 4/10, kiedy w realu jestem naciagane 2-/10. Niestety, te malpy z portalu szybko sprowadzily mnie na ziemie. Jak mozecie sie domyslac mialem cale 0 par w ciagu 4 dni. Rozwscieczony postanowilem zrobic nowe konto. Tym razem ze zdjeciami randomowego chada. Nagle rozowe same zaczely do mnie pisac. Podniecony wieczorami pisalem z nimi o #s--s. Wiekszosc z nich byla nawet chetna na spotkanie. Do kilku spotkan nawet doszlo if you know what i mean ( ͡° ͜ʖ ͡°). W tym momencie czuje sie jak gowno robiac trolle na niewinnych dziewczynach. Ale w glebi duszy czuje do nich obrzydzenie, ze tak latwo oceniaja po wygladzie. Naprawde myslicie ze brzydsi faceci maja malo do zaoferowania? W moim przypadku to sie sprawdza, bo pochodze z biednej rodziny, jestem niepelnosprawny i mam wiele wiecej wad (moge napisac na priv). Ale do licha! Istnieje na prawde duzo malo atrakcyjnych facetow, z ktorymi lepiej byscie spedzily swoje zycie niz z normikami. Ehh..
#przegryw #tfwngf #logikarozowychpaskow
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach