@0x7C3: jedna dwie lub trzy, pije dla smaku, kofeina na mnie nie dziala @Starakur_a: n----------a* nie, nie bede, to sie wolno robi (moze 2 minuty) ale to jest ciche i nie meczysz sie @0x7C3: <3 @ayylmao: dziekuje @kumori: wokada :3
@Lorenzo_von_Matterhorn: uzylam go dopiero raz, kawa swiezo zmielona w porownaniu dom takliej juz w sklepie zmielonej jest lepsza (na przykladzie lavassa qualita oro)
@miaudoczka: Wg mnie LaVazza jest strasznie kwaśna. Z marketowych kaw polecam Pellini. Dla mnie chyba najsmaczniejsza kawa dostępna w markecie w rozsądnej cenie.
@miaudoczka: W sumie jak młynek ręczny to pewnie pod jakąś alternatywę. Ja nie mam cierpliwości do zabawy z młynkiem. Ale mielę pod ekspres ciśnieniowy i najgorsze co może być to ustawianie rano młynka pod nową kawę :)
@miaudoczka: Kawiarka chyba nie jest aż tak bardzo wrażliwa. Różowa używa i wszystko mieli na takich samych ustawieniach. U siebie jak się przesiadłem z jednej kawy na drugą to na tych samych ustawieniach mielenia nawet nie chciało lecieć z portafiltra.
źródło: comment_kVogql7Emtzy2PmTHww9a4BeLdHFltuy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Starakur_a: n----------a* nie, nie bede, to sie wolno robi (moze 2 minuty) ale to jest ciche i nie meczysz sie
@0x7C3: <3
@ayylmao: dziekuje
@kumori: wokada :3
U mnie leży i raczej do niego nie wrócę.