Wpis z mikrobloga

Mało rzeczy na wykopie śmieszy mnie bardziej niż te opluwające Polskę wpisy neuropków. Zabawne tym bardziej, że przecież oni również są Polakami, Słowianami i poniżając te grupy poniżają znacznie bardziej samych siebie.

Swoją drogą fragment o słowiańskiej dziczy przypomina mi słowa pewnego austriackiego malarza( ͡° ͜ʖ ͡°)

#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #antyneuropa #polityka
RYSZKRE8888 - Mało rzeczy na wykopie śmieszy mnie bardziej niż te opluwające Polskę w...

źródło: comment_KTY45ATe8VWNESwSYJvK7qnVQQUcT5av.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@RYSZKRE8888 Co najciekawsze, osobniki z tej bekowej grupy na "n" często piszą jacy to Żydzi nie są wspaniali itp. Skoro są tacy wspaniali to powinni brać z nich przykład i trzymać się kurczowo wspólnoty ale to już w rozumie neuropa się nie mieści. Jak dla mnie to banda zakompleksionych trolli, których jedynym osiągnięciem jest wywołanie bólu d--y u kilku osób na portalu ze smiesznymi obrazkami.
  • Odpowiedz
@glaaki:

pewnie op z tamtego wpisu jest jednym z zalozycieli tego smiesznego przedsiewziecia

http://fronteuropejski.pl

"Wśród założycieli Frontu są Polska Fundacja im. Roberta Schumana, Fundacja im. Stefana Batorego, Pracownia Badań i Innowacji Społecznych Stocznia, Fundacja im. prof. Bronisława Geremka. Do działań Frontu dołączył Komitet Obrony Demokracji. Petycję w sprawie ustawy o fladze Unii Europejskiej podpisały też Wolne Sądy, Obywatele RP, Ogólnopolski Strajk Kobiet, L’Association Défense de la Démocratie en Pologne, Homo
  • Odpowiedz
@RYSZKRE8888: już od dawna mam tego nazistę na czarnej. Jeszcze śmieszne jest jak neuropa pisze, jak by to oni żydów podczas wojny nie ratowali, a wychodzi na to, że byliby pierwsi do podpisania volkslisty, żeby być wyżej w hierarchii od znienawidzonego Polaka
  • Odpowiedz
@RYSZKRE8888: Mało rzeczy na wykopie śmieszy mnie bardziej niż te opluwające imigrantów wpisy 4konserwy. Zabawne tym bardziej, że przecież oni również są ludźmi i poniżając ta grupe poniżają znacznie bardziej samych siebie.
  • Odpowiedz