@inverter: jakie oszustwo? Przecież przy zakupie zdecydowałeś się na głośnik, który zawiera np. 1x5W, nie 2, więc w czym problem? Po prostu dodali to, żeby było estetyczniej.
Może to kogoś zdziwi ale tweetery są w większości zamknięte w tej formie w tej klasy sprzęcie. Nie ma to zbytnio wpływu na jakość dźwięku. Zaniepokoiłbym się gdyby ten niżej był tak osadzony :D
@yeloneck: niektórych nie przekonasz, to jak z powietrzem w czipsach, myślą że to oszustwo bo paczka duża a powietrze jest żeby mieli czipsy a nie mąkę czipsowa. Ich Januszowe umysły nie są w stanie zrozumieć takich rzeczy. Ale w passacie są kołpaki i nikt nie narzeka że oszustwo że nie ma felg aluminiowych
@EdekMoczygeba w praktyce raczej też, głośnik niskotonowy "gra" przecież zarówno wychylając się do przodu jak i do tyłu, można to wykorzystac zamiast tłumić w skrzyni zamknietej
@yeloneck żeby ocenić głośniki trzeba by mieć dokładne charakterystyki których zazwyczaj w instrukcji nie ma, natomiast można też na oko ocenić czy głośnik jest wysoko, średnio czy niskotonowy, ten na zdjęciu wygląda na średniotonowy + wysokotonowy (którego tam jednak nie ma) i jakiś niskotonowy i mamy pełne, słyszalne pasmo, brak głośnika wysokotonowego obniża wartość muzyczną zestawu, jest to wprowadzenie klienta w błąd
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
źródło: comment_0lRPIUwCDBF1PXjefSz4V3MnuQNU4j32.jpg
Pobierzźródło: comment_J08QJvgbUhsR6r0akdrVXcE8baHYRvLN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zawsze_wruce, na szczęście to uszczelka a nie szczelina.
Sam mam z337 nie mogę narzekać, trochę zalowalem, że w moim nie ma tego głośniczka. Już mi przeszło (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez moderatora