Wpis z mikrobloga

@leopold12: już jebło, zalogowałem się drugi raz i nie wczytuje mi wniosku, po czym mnie wylogowuje.
@xetrov: flasha i silverlighta nie, ale jeszcze 2 lata temu dało się wypełniać tylko z windowsa.
  • Odpowiedz
@Lipathor: Z tej nowej jeszcze nie korzystałem, ale pamiętam jak pierwszy raz wysyłałem przez internet jakieś 4-5 lat temu to dopiero była patologia. Nie dość że nie obsługiwała najnowszych wersji przeglądarek tylko trzeba było ściągać jakieś wersje z 2010 roku to jeszcze poziom intuicyjności obsługi tego gówna był bliski zera. Ta wersja, która była ostatnio była już całkiem przyjemna, no i dużo bardziej intuicyjna.
  • Odpowiedz
@Razgal: zgadzam się, też od kilku lat już działam na elektronicznej wersji. W tej teraz nie mogę sprawdzić czy mam poprawnie rodzaje płatności zaznaczone :/
  • Odpowiedz
@Lipathor: ostatnio wbijam w logowanie, podaje id, haslo i szukam kurla buttona do zalogowania no kurla nima, mysle co do c... Aaaa te debile nie umia rwd wiec musze pomniejszyc strone. Dobra klikam zaloguj, wywala blad systemu, debile nie umia podac przyczyny. No wiec moze konto nie zalozone, nie nie kolego blad systemu po raz kolejny. A moze mam juz konto, wiec staram sie odzyskac haslo bo co mi zostalo.
  • Odpowiedz