Aktywne Wpisy
board_of_trustees +213
Jarczur +89
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Alfie musi zostać zabity, bo lekarze tak twierdzą, a lekarze wiedzą najlepiej
Lekarze: nie wiemy co dziecku dolega i nie potrafimy zdiagnozować przyczyny
#wykopfejs #bekazpodludzi #janusze #logika
Ad hominem, slippery slope no i po prostu kłamstwa, bo ani razu nie napisałem że należy chłopca zabić, tylko że bardziej nieetyczne jest trzymanie go przy życiu. Ale c--j tam, lepiej się skupiać na tworzeniu straszliwych przepowiedni prostu z własnej d--y i kwestionowanie przydatności w społeczeństwie osób których nie poznałeś, a których słowa odbierasz bardzo wybiórczo
Możesz powiedzieć dlaczego odwracasz kota ogonem? Ośrodkiem bólu jest płat ciemieniowy który jest częścią mózgu. Jeśli mózg jest martwy to i ta jego część.
@sandracze: A to ciekawe bo właśnie się dwóch lekarzy na Polsacie wypowiadało że dziecko powinni móc dalej leczyć i są jakieś szanse. To może ustalcie wspólne oświadczenie albo przestańcie się powoływać na całe środowisko.
I ad personam
Jak to obliczyłaś? Jakieś badania czy może ja tak myślę to muszę mieć rację?
Tak, wyliczyłam z twierdzenia Pitagorasa. Ośmieszasz się w tym momencie.
Nawet gdyby była to prawda, moje rokowania i tak są dużo wyższe niż twoje. Przynajmniej umiem czytać ze
@sandracze: rozumiem że na twoich studiach uczą takich mądrości których lekarz z włoskiego szpitala nie będzie znał? Pewnie w tych Włoszech
@kamien23: Lekarze z Włoch zaproponowali leczenie P A L I A T Y W N E = wkładasz pełno rur w ciało, przez które wentylujesz je i karmisz. To nie leczy, po tym dziecko też nie wstanie i nie pójdzie na plac
Komentarz usunięty przez moderatora
Na dziecku robili zapewne jakieś eksperymety medyczne i to jest powod wiezienia go w tym "szpitalu". Dzis ludzie za pieniadze sa w stanie zrobic doslownie wszystko