Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Alfie musi zostać zabity, bo lekarze tak twierdzą, a lekarze wiedzą najlepiej
Lekarze: nie wiemy co dziecku dolega i nie potrafimy zdiagnozować przyczyny
#wykopfejs #bekazpodludzi #janusze #logika
@kontonr77: dobrze to co powinno sie uczynic w tym wypadku? Skoro zespol lekarzy ze szpitala, zespol niezaleznych innych lekarzy brytyjskich i wloskich, stwierdzili ze nie ma szans na jakakolwiek poprawe. Ze jedyna opcja jest taka, ze bedzie sztucznie utrzymywany przy zyciu, przez X moze XX lat. Gdy nie wiadomo czy odczuwa czy nie odczuwa bolu z roznych
Co ma odczuwanie bólu do długotrwałego bólu to nie wiem, jak dla mnie dwie zupełnie różne kategorie, ale c--j. i wiadomo że odczuwa, bo uwaga - był badany pod tym względem. Lekarze wiedzą, że drgawki są dla niego bolesne, nawet jeśli on sam nie ma już wyższych funkcji by zdać sobie z tego sprawę. To dziecko to już nie jest osoba -
@ArtWrt147: Ok, trzeba było od razu napisać, że trolujesz. W sumie daje 8/10 bo trolling zacny. Przez chwilę uwierzyłęm, że naprawdę tak myślisz. Pozdrawiam!
W imie czego? Bo chyba nie milosierdzia :|
@ArtWrt147: a czy martwa żaba, porażona prądęm albo posypana solą, odczuwa ból, czy to tylko odruchy?
Nie wiem do czego zmierzasz, ale chyba się właśnie
@hirud: może czapeczkę aluminiową potrzebujesz? Gdzie jest napisane choćby słowo o "lewakach". Widzę że polityka weszła za motzno
Skoro nie da sie w zaden sposob wyleczyc pacjenta, skoro jest on w stanie w ktorym bez sztucznego podtrzymywania zycia moze umrzec (czy to przez uduszenie, czy to z glodu bo pokarm trzeba podawac), a dodatkowo wystepuja przeslanki ze moze odczuwac bol zwiazany ze swoim stanem, pojawiajacymi sie atakami itd. To powiedz mi czym trzeba sie kierowac, zeby chciec
Miło że się pytasz, warto się edukować, zwłaszcza w dość oczywistych sprawach.
edit: Warto dodać, że ty również nie potrafisz jak człowiek odpowiedzieć na pytanie, tylko unikasz.
@kamien23: xD
Mózg można podzielić na świadomość, układ limbiczny i układ pierwotny i do tego piją inni mówiąc o bólu pierwotnym. Ale ja sobie
Może niech rząd niemiecki czy szwajcarski też na siłę Schumachera od aparatury odetnie. Przecież Schumi też w agonalnym stanie.
Skoro Włosi chcą pomóc to czemu Brytole zabraniają?
Lekarze zdążyli się już pomylić bo rozgłaszali, że bez tlenu umrze. A jak
Zadowolony?
70% mózgu martwe. Wycieczka do Włoch ma sprawić, że mózg się zregeneruje, czy mają go tam trzymać pod aparaturą tak dla zabawy, żeby sprawdzić jak długo się da?
@kamien23 wiemy, znamy: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zespoły_mielodysplastyczne
@tajemniczygosc: jednym prostym trikiem rozwiązał problem