Wpis z mikrobloga

TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytykuje marsz narodowców w Gdańsku. A ten powiedział, że bylo tam wielu jego kolegów, że hasło Polska dla Polaków go nie bulwersuje bo jest Polakiem, a sam rozumie obawe przed uchodźcami!!! Hahahahhaha fantastyczny, mądry człowiek!
#tvn24 #heheszki #bekazlewactwa
Pepe_Roni - TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytyk...

źródło: comment_zAMLJ7tYbcSvQATHuBxEOQAXCqLJNxRM.jpg

Pobierz
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po hasłach wykrzykiwanych w moją stronę (przy okazji zostałem nazwany komuchem(?), c--j z taką logiką ale dobra xD) gdy skrytykowałem takie zachowanie.

Jakie to były hasła?

Wiesz dla mnie NOP czy ONR jedno g---o, ale pod to samo się kwalifikuje.

@
  • Odpowiedz
Czyli jeden m----n kłamie a ten mówi prawdę bo nigdy nie spotkał się z rasizmem? No chyba nie manipulujecie wiadomościami? Cnie?

@Izziy: to zdjęcie z twojego komentarza pojawiło się na wykopie? kto to jest?
  • Odpowiedz
była demonstracja ONR w Gdańsku czyli mieście Izu. I dziennikarka zaprosiła go by zapytać czy hasła wypowiadane na demonstracji go obrażają.

@spajcker: kumam, tylko nie zakladam od razu, ze oczekiwali konkretnej odpowiedzi, a mianowicie, ze "lolaboaga, murzynow bijo". Tym bardziej, ze, jak mirki pisza, koles jest dosc rozpoznawalna osoba i nie kryje sie z pogladami.
  • Odpowiedz
To jest niewiarygodne - myślicie, że TVN24 się zaorał i nikt nie zobaczył jego wypowiedzi wcześniej. To nie jest TVP gdzie zapraszają tylko ludzi co w wywiadach czytają z kartki. Zaprosili człowieka żeby mógł się wypowiedzieć i nie musi mieć poglądów identycznych z „właściwymi”. Zmieńcie z powrotem na TVP tam was w wiadomościach nic nie zaskoczy.

P.s. Op również naturalnie populistyczna strategią włożył mu w usta wypowiedź, która nie padła. Gość powiedział,
  • Odpowiedz
To jest najinteligentniejszy Polski pięściarz. Widać nie zrobili rozeznania przed wywiadem, ponieważ Izu z poglądami się nie kryje.

@Dr_Manhattan: I tak bardzo ich rozczarował, że już emitowali skrót z tego wywiadu... Inna rzecz, że Izu też powiedział, że na marszu byli zarówno jego znajomi, jak i ludzie, którzy zapewne nie akceptowaliby by jego obecności.

ale wiadomo, wykopkowi prawacy muszą mieć swoich wrogów i bohaterów, więc zrobią wszystko, by każdą sytuację
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Słuchałam tego wywiadu, człowiek bardzo inteligentny i bardzo rzeczowo się wypowiadał o życiu w Polsce i jak się zmieniło na lepsze. Padło też kilka zdań o uchodźcach, gorszej przeszłości i temu, że po zmroku nie czuje się nadal swobodnie i nie ufa w pełni mijanym ludziom.
Nie wiem co tu orało lewaków, to była bardzo dobra, liberalna rozmowa, wręcz wystrzegał się opowiedzenia za żadną ze stron.
A co do
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: "fakt" jest taki, że nie potrafisz zrozumieć 5 minutowego wywiadu telewizyjnego i wrzucasz swoje urojenia dla z góry założonej tezy o "zaoraniu lewactwa" czymkolwiek miało by ono być xD

Czytałem kilka wywiadów z Izu, bo to spoko koleś, i on wielokrotnie podkreślał, że jednym z powodów dla których zainteresował się boksem w młodości, była m.in. chęć nauki obrony siebie przed atakami.
  • Odpowiedz