TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytykuje marsz narodowców w Gdańsku. A ten powiedział, że bylo tam wielu jego kolegów, że hasło Polska dla Polaków go nie bulwersuje bo jest Polakiem, a sam rozumie obawe przed uchodźcami!!! Hahahahhaha fantastyczny, mądry człowiek! #tvn24 #heheszki #bekazlewactwa
@Pepe_Roni: kisnę z tego zdjęcia za każdym razem. "O patrzcie, robimy sobie zdjęcie z murzynem, teraz już nikt nam nie zarzuci że jesteśmy rasistami". #bekazprawakow
@Pepe_Roni: No i nagle okazuje się, że oprócz tego, że byli tam jego koledzy, dodał również, że byli ludzie, którym jego obecność mogłaby tam przeszkadzać.
@bialawitz: Dlaczego nagle? Przciez nie jest glupi i na tych marszach jest pełno ameb... Tu chodzi o to, ze gosc powiedzial zupelnie inaczej niz mozna bylo sie spodziewac...
@Pepe_Roni: Nagle, bo wydźwięk twojego posta miał być jednoznaczny. Nie wiem gdzie tu beka z lewactwa i kto oczekiwał, że na przykład skrytykuje otwarcie marsz. Obejrzyj sobie jak wyglądała cała rozmowa.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#tvn24 #heheszki #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem gdzie tu beka z lewactwa i kto oczekiwał, że na przykład skrytykuje otwarcie marsz. Obejrzyj sobie jak wyglądała cała rozmowa.