Wpis z mikrobloga

TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytykuje marsz narodowców w Gdańsku. A ten powiedział, że bylo tam wielu jego kolegów, że hasło Polska dla Polaków go nie bulwersuje bo jest Polakiem, a sam rozumie obawe przed uchodźcami!!! Hahahahhaha fantastyczny, mądry człowiek!
#tvn24 #heheszki #bekazlewactwa
Pepe_Roni - TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytyk...

źródło: comment_zAMLJ7tYbcSvQATHuBxEOQAXCqLJNxRM.jpg

Pobierz
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Beka z tych co go zaprosili. Przecież on od dawna tak się wypowiada

@PatologiiZew: Ja wiem że w waszej TVP nikomu nawet do głowy nie przyjdzie, żeby zaprosić do studia na rozmowę osobę o innych niż socjalistyczno-PiSowskich poglądach, ale tak działa normalna telewizja.
  • Odpowiedz
@anonimek123456: Jedynym z trójki TVP/Polsat/TVN który potrafi zachować resztki rzetelności jest Polsat. Jak jest dyskusja na temat takiego a nie innego zachowaniu na przykład ONRu to zaproszą jego działacza i konfrontują go z kimś innym. Jak jest temat Młodzieży Wszechpolskiej/Ruchu Narodowego to analogicznie. Jak to wygląda w TVP/TVN? z góry założona teza która bronią wierni propagandyści. Faktycznie rzetelne media. Było to widać przy okazji kampanii prezydenckiej/parlamentarnej w 2015 roku.
  • Odpowiedz
@anonimek123456: Kilka programów na kilka lat. Dalej tylko w TVP. Gdyby nie Pospieszalski to w ogóle byłaby przepaść. Zwykle przy okazji 11.11. W TVNie działaczy narodowych nie ma od lat. Zaproszą kogoś raz na rok/dwa i mam to nazywać rzetelnością? Jednocześnie od lat są najróżniejsze dyskusje odnośnie tego środowiska. Tyle na temat rzetelności. Ja wiem że łatwiej kogoś obsmarować kiedy go nie ma ale nie udawajmy że to jest porządne
  • Odpowiedz