Wpis z mikrobloga

TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytykuje marsz narodowców w Gdańsku. A ten powiedział, że bylo tam wielu jego kolegów, że hasło Polska dla Polaków go nie bulwersuje bo jest Polakiem, a sam rozumie obawe przed uchodźcami!!! Hahahahhaha fantastyczny, mądry człowiek!
#tvn24 #heheszki #bekazlewactwa
Pepe_Roni - TVN zaprosil do faktów po faktach Izuagbe Ugonoha, bo myśleli, że skrytyk...

źródło: comment_zAMLJ7tYbcSvQATHuBxEOQAXCqLJNxRM.jpg

Pobierz
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RycerzInternetuw: Urodził się w tym kraju, utożsamia się z nim i wyznaje jego wartości. Czuje się Polakiem Jego kolor skóry i pochodzenie rodziców nie mają tu większego znaczenia bo jest Polakiem pomimo Twojego zdania
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Co ty mówisz do mnie? Ten komentarz z 881 plusami co porównuje asfalt do kostki brukowej z pewnością nie jest aluzją do tego, że m----n jest czymś gorszym. Kwintesencja waszego rozumowania... Rzecznik Młodzieży Wszechpolskiej mówi "Czarnoskóry nie jest Polakiem" ale przecież go już wyrzucili HALOO!!. Marsz Niepodległości z "białą europą" no ale przecie rodziny z dziećmi. Zawsze tacy grzeczni jesteście jak MW kiedy wam się zwraca uwagę albo smyra
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: swój chłop z tego Izu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy raz zaplusował u mnie jak był gościem w studiu TVP przed #skoki
A teraz masakruje lewaków i to jeszcze na ich terenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: Nie chcę przerywać radosnego śpiewania Kumbaya Kumbaya, ale problem rasizmu w Polscy był i nadal jest, oczywiście w mniejszym stopniu, szczególnie w większych miastach, ale wciąż. Przykład Izu jest takim samym przykładem jak Murzynki, która krytykowała Polaków tj. dowód anegdotyczny. Rozmawiałem nie tak dawno z pewnymi ciemniejszymi studentami w Krakowie którzy pracują od roku w jednej z większych korporacji. Opowiadali, że ludzie są na ogół bardzo mili, ale po
  • Odpowiedz