Aktywne Wpisy
Cześć użytkownicy portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Chciałbym was zapytać o pewną kwestię bo nie daje mi ona spokoju od kilku dni.
Czy wy też wstydzicie się swojego hobby?
Już tłumaczę o co chodzi. Mam 32 lata i interesuje się grami komputerowymi (tak wiem, mało oryginalne ale jest to jedna z pasji jaką posiadam.) Oprócz tego jeżdzę na motocyklu i gram na gitarze.
No i od dziecka rodzice mi tłukli do głowy, że
Chciałbym was zapytać o pewną kwestię bo nie daje mi ona spokoju od kilku dni.
Czy wy też wstydzicie się swojego hobby?
Już tłumaczę o co chodzi. Mam 32 lata i interesuje się grami komputerowymi (tak wiem, mało oryginalne ale jest to jedna z pasji jaką posiadam.) Oprócz tego jeżdzę na motocyklu i gram na gitarze.
No i od dziecka rodzice mi tłukli do głowy, że
erni13 +157
Śmierdzi mi fejkiem ta cała afera. A już na pewno 95% anonimowych wyznań z tego Instastory xD
Gwałty, ćpanie, dosypywanie narkotyków randomowym ludziom, obciananie palców maczetą, ruchanie dzieciaków za 5 dych.
Opinie na google są pozytywne, a jeśli ktoś się na coś skarżył to na parkingi.
Ano i Filmów z tego nie ma oczywiście xD
#poznan #posnania
Gwałty, ćpanie, dosypywanie narkotyków randomowym ludziom, obciananie palców maczetą, ruchanie dzieciaków za 5 dych.
Opinie na google są pozytywne, a jeśli ktoś się na coś skarżył to na parkingi.
Ano i Filmów z tego nie ma oczywiście xD
#poznan #posnania
Od jakiegoś czasu podczas hamowania wyskakuje mi dyskoteka komunikatów o przepalonych światłach stopu, kierunkowskazu, pozycyjnych lub o braku żarówek w tych światłach. Czytałem że to może być problem z masą. Usterka występuje od czasu kupna auta czyli ok roku.
Dodatkowo komputer wola błąd P1351, lexia mówi o przekaźniku świec żarowych lub o samych świecach żarowych. Problemy z rozruchem przy minusowej temperaturze (aku wymieniony)
Reset kompa i błąd wraca jak bumerang. Niewiem czy te dwie rzeczy są że sobą powiązanie, raczej nie.
Samochód pracuje normalnie, wszystkie światła działają ale chciałbym uporać się z problemem.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanik #peugeot407