Wpis z mikrobloga

https://www.drm-modding-team.com

MOD DRM DLA AC!

Nie było lepszego moda na rf1, jak DRM. Wspaniały klimat, wspaniałe samochody i wspaniałe wspomnienia. Z pluginem realfeel, który w DRM 2.0 był dodany standardowo do moda, człowiek miał frajdy na wiadra albo nawet i wanny. Samochody bez ABS i kontroli trakcji, z wielkimi mocami na tylne koła... To nie mogło się skończyć dobrze, a jednak człowiek upalał z coraz większą radością. Do dzisiaj, gdy słyszę fleetwod mac "go your own way", mam przed oczami BMW M1 Procar i Nordschleife. "Loving you Isn't the right thing to do "

Zastanawia mnie, jak ludzie, którzy jeżdżą tymi GT3 bez duszy na wspomaganiu z wywalonym aero w kosmos, poradziliby sobie z DRM. Jak szybko stwierdzonoby, że tym się nie da jeździć i ten mod to jest kupa (bo tylko prawilne DLC!)...

Ciekawe, ile duszy zostało z tamtego moda w AC.
#assettocorsa #rfactor2 (bo tagu rf1 nie ma ;) ) #acleague
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Druga strona medalu taka, że wielu ogarniętych nie będzie miało problemu z pocisnieciem Ciebie tymi DRMowskimi autkami

@ACLeague: rozumiem, że będzie funrace na tym modzie? Bo brzmi to, jak wyzwanie :) Jak ZNOWU połowa stawki nie zacznie lagować przy starcie - co jest główną przyczyną mojego zaniechania w startowaniu, to czemu nie?
  • Odpowiedz
@retsam84 Jeśli opinię będą pozytywne, a sam mod zakupi jakaś sensowna grupa osób to możemy zrobić FR.
Nie wiem na jakim serwerze jeździsz, semi? Ogólnie trochę się dziwię, że laguje Ci większość osób. Jesteś pierwszą osobą która zgłasza to na taką skalę.
  • Odpowiedz
@retsam84 Na R0 przy wjeździe na pentle lagi to było coś normalnego, każdy miał być na to gotowy. AC doczytuje mapę i większość osób ma wtedy problemy. Jeśli pod tym względem rozpatrujesz lagowanie na wyścigach ligowych to ja się nie dziwię skąd to zwątpienie.
  • Odpowiedz
@retsam84 Sznikers Cie pocisnie w tym DRM, on to bóg gt3 teraz na acl. @TheSznikers nie gadaj tere fere ze tylko raz były lagi, bo są cholibka co wyścig. Ludzie się skarżą cały czas a ty masz to w tere fere. Serwer ma slotów wiecej niż ma mieć, nie wytrzymuje obciążenia 37 slotow, a do tego to AC. Wiec nie mów glupot bo pełno ludzi się skarzylo na discordzie.
  • Odpowiedz