Wpis z mikrobloga

@Blakiii p------o Cię? Nie lajkuje tego xD Ja od kiedy mam prawko i wszędzie jeżdżę samochodem to nawet mam ochotę się przejść czasem i sprawia mi to przyjemność ( )
  • Odpowiedz
@LR300: Bo jesteś w internetach? i tutaj również istnieje coś takiego jak poczucie humoru?
A wracając do samochodów. To stylistycznie jak najbardziej podoba mi się oryginalność jaką wprowadzał każdy jeden model pojazdu w jakiejkolwiek stajni motoryzacyjnej. Teraz za duży nacisk jest brany na cięcie kosztów przez co samochód od drugiego różni się jedynie małymi detalami (a już zwłaszcza jak są to połączone koncerny samochodowe).
Trochę to smutne
  • Odpowiedz
@bajeron: Mi chodzi o to, ze są rzeczy, ktore strając się ocenic w miarę obiektywnie (na tyle ile sie da) kiedys byly o wiele ciekawsze (i odwrotnie), ale przez te teksty o januszach (dzisiaj kazdy jest januszem z jakiegos powodu wg internetow), nie da sie juz nic powiedziec o np dawnej motoryzacji, grach komputerowych czy czyms tam innym, bo zaraz kazdy sie zleci Ci przegada, ze jestes janusz i kierujesz
  • Odpowiedz