Aktywne Wpisy

wezsepigulke +247

PiotrFr +75
Klient do mnie zadzwonił w sprawie otynkowania domku i muru, który zrobił mu inny murarz.
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
Tak, murarz z własną firmą, to nie klient sam sobie zrobił.
Nawet nie wysiadłem z samochodu xD
#budownictwo #pracbaza #k--------------------l
źródło: temp_file4358809512425174326
Pobierz

źródło: comment_K3h5iVlWkwUzJFFXSGf8cc3fU01NQwGb.jpg
Pobierz@rurek49: no właśnie nie. Dodatkowo te wiejskie mają większe ryzyko salmonelli. Jajko z każdej chodowli jest takie samo bo jest bardzo stabilną strukturą, z której potem powstają kurczaki... Naukowo udowodnione. Wczęsniej też myślałem, że wiejskie lepsze i byłem ich zwolennikiem, ale to tylko place bo.
@piotr-maszkar: jem regularnie bo na wsi mieszkam ;) niestety, do czasu zapoznania się z badaniami i obiektywnego mojego testu też mi się tak wydawało jak tobie. Nie ma różnic i tyle.
To podejście jest jak - jeśli już musisz robić aborcję to zrób ją w pierwszym miesiącu a nie
w ósmym.
Skoro w sklepach są normalnie dostępne jajka które są wyprodukowane moralnie,
źródło: comment_NRgIziUJwFcV2HgYPzREKVHqGYL75aq2.jpg
Pobierz@rurek49: no właśnie nie. Dodatkowo te wiejskie mają większe ryzyko salmonelli. Jajko z każdej chodowli jest takie samo bo jest bardzo stabilną strukturą, z której potem powstają kurczaki... Naukowo udowodnione. Wczęsniej też myślałem, że wiejskie lepsze i byłem ich zwolennikiem, ale to tylko place bo.
akurat kolor jest zależny od jedzenia, ale jakość na pewno
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@savanna: kolejny mitoman xD żółtka blade są też w jajkach wiejskich, to nie ma żadnego znaczenia. Częściej zanieczyszczone są jak już jajka wiejskie, jednakże jajko jako struktura dająca życie jest i tak mega czysta, więc to wielka bzdura. Smakiem też się nie różnią, z tego samego powodu jaki podałem wyżej. Naukowo potwIerdzone jest, że jakby kura nie żyła to jajka
@savanna: i założę się o flaszkę, że gdybym Ci ugotował jajko wiejskie i jajko z tej okrutnej trójki, dając do porównania z zamienionym pochodzeniem to byś stwierdziła, że faktycznie te wiejskie(a tak na prawdę podmienione na trójki) lepsze xD dobrym przykładem jest zachwyt nad jajkami starych babć z rynku, które wykładają z busa towar na wikilinowe koszyczki przez cały dzień
@50HerbatGreya: już 3 osoby odpisały mi odwracając kota ogonem... Nauczcie się czytać ze zrozumieniem i dyskutować na poziomie bo nie o tym rozmowa.