@marcelus: 0 leczenia, 0 armora, 0 card draw przy szybkim pozbywaniu sie kart z reki, kiepskie board cleary, a oni wciaz na sile probuja wcielic w zycie control huntera ( ͡°͜ʖ͡°) Ktos tam ma niezle poczucie humoru.
fajnie wygląda na papierku, ale bazując na kelesecie - keleseth zagrany w 6 turze nie ma aż tak dużego wplywu jak keleseth zagrany w drugiej. Grywalna jest, ale na pewno bym nie nazwal że jest nie wiadomo jak mocna.
@Sokole-oko: Tylko po co priestowi ysera 12/12? Jak priest ma ysere na stole 4/12 a przeciwnik nie może zabić przeciwnika albo nie ma co z nią zrobić, to i tak przegrywa.
@Fiktorianin: keleset, a ta karta to dla mnie całkiem coś innego, bardziej porównałbym to do tej karty szamana co dawała 1/1 wszystkim stronnikom w decku i na łapce w 6 turze i miała ciało 4/4. Karta wydaje mi się mocna, ale może być za wolna.
@dante60-3: W sumie racja, może zle, że porównałem ją do kelesetha, bardziej pasuje do mistcallera. Chociaż mistcaller daje też buffa stronnikom w ręce, a i tak nigdy nie był grany.
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Komentarz usunięty przez moderatora
Keleseth dla Priesta. Tyle że wolniejszy, nie trzeba poświęcać kart za 2 many i bardziej OP ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Fiktorianin: Tak, ale dodatkowy 1 atak i hp przy np. Yserze to 5/13.
Nowa karta robi 12/12.
Analogicznie z innymi kartami. To jest duża różnica.
Okej, to -