Aktywne Wpisy

elozapiekanka +105

tindeRoman +115
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
źródło: image_picker_08150C42-31B1-44B5-93FA-52772D693315-37175-00000FEE29E45957
Pobierz

#geopolityka
Grupę którą zalinkowałeś polecam, dość wyważone dyskusje, a wszelkim oszołomom modzi w miarę szybko dziękują za pobyt w grupie.
Ciekawostka:
Jeżeli chodzi o rozkład poprarcia dla orientacji geopolitycznej grupowiczów to w ostatniej ankiecie stosunek głosów wynosi 2:1 opcja Euroatlantycka(USA,UK) : opcja kontynentalna(Niemcy,Francja etc)
Rosja to pewnie promil.
@Traderrr: Możesz rozwinąć?
@Jan_K: a,dobra nie doczytałem akurat tego( ͡° ͜ʖ ͡°) sry
POMIMO znajdowania się w niej takich osób jak Sykulski, Jurasz czy Pyffel - czyli że znajdowanie się w tej grupie tych osób powinno wskazywać na to, iż jest to wartościowe miejsce a nie ruska propagandówka.
Co do Pana Sykulskiego, to przez bardzo długi czas miałem o nim bardzo dobrą opinię, dopiero jakoś w ostatnich miesiącach pojawiają się takie trochę dziwne rzeczy jak udzielanie się na tej grupie, którą podałem
Napisałem, że jest to dla mnie trochę dziwne/niezrozumiałe, że pan Sykulski nie udziela się na tej grupie gdzie jest ponad 20k użytkowników. Z jego działalności wynika, iż chce zwiększać świadomość społeczeństwa w kwestiach geopolityki, więc nie rozumiem dlaczego nie robi tego w miejscu, gdzie jest tak duża liczba osób, która w mniejszym bądź większym stopniu zainteresowała się tematyką geopolityki.