Aktywne Wpisy

annlupin +60
siedze se jusz sie wina napije to możecie muzyczki wysyłać nom
źródło: annlupin44567882
Pobierz
duzy_krotki +244
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin44567882
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#geopolityka
Grupę którą zalinkowałeś polecam, dość wyważone dyskusje, a wszelkim oszołomom modzi w miarę szybko dziękują za pobyt w grupie.
Ciekawostka:
Jeżeli chodzi o rozkład poprarcia dla orientacji geopolitycznej grupowiczów to w ostatniej ankiecie stosunek głosów wynosi 2:1 opcja Euroatlantycka(USA,UK) : opcja kontynentalna(Niemcy,Francja etc)
Rosja to pewnie promil.
@Traderrr: Możesz rozwinąć?
@Jan_K: a,dobra nie doczytałem akurat tego( ͡° ͜ʖ ͡°) sry
POMIMO znajdowania się w niej takich osób jak Sykulski, Jurasz czy Pyffel - czyli że znajdowanie się w tej grupie tych osób powinno wskazywać na to, iż jest to wartościowe miejsce a nie ruska propagandówka.
Co do Pana Sykulskiego, to przez bardzo długi czas miałem o nim bardzo dobrą opinię, dopiero jakoś w ostatnich miesiącach pojawiają się takie trochę dziwne rzeczy jak udzielanie się na tej grupie, którą podałem
Napisałem, że jest to dla mnie trochę dziwne/niezrozumiałe, że pan Sykulski nie udziela się na tej grupie gdzie jest ponad 20k użytkowników. Z jego działalności wynika, iż chce zwiększać świadomość społeczeństwa w kwestiach geopolityki, więc nie rozumiem dlaczego nie robi tego w miejscu, gdzie jest tak duża liczba osób, która w mniejszym bądź większym stopniu zainteresowała się tematyką geopolityki.