Aktywne Wpisy
Mistymay 0
Takie pytanie, prosze mizogonow o pominiecie-
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie

Foxbat 0
Mircy od #bmw #e46 #e46gruz nagle jak nie jebnie coś jakby nieco z tyłu jakby stal pękła ale wszystko wydaje się być całe no i żyję jeździ hamuje skręca. Mieliście coś takiego?? Żadnych płynów nie ubyło, kółka są. Przy mrozie teraz dopiero się tak stało, 3x dziś. Nić nie uderzyło w bagażniku ani w kabinie. Cupeta 118km 1,9b zupełnie jak na foto
#mechanikasamochodowa
#mechanikasamochodowa
źródło: BMW-E46-M3-Coupe-2000-Oxford-Green-Solido-118
Pobierz

https://independenttrader.pl/jak-wyleczyc-nieuleczalne.html
#stwardnienierozsiane
ccsvi-clinic.com (Od kilku godzin nie działa, informatycy próbują ustalić się się stało)
źródło: comment_gZTXTiRq3euUhbxbIxsTlSvQOjby1Txh.jpg
PobierzFundacja, przez którą próbowaliśmy zbierać środki na darmowe zabiegi, nie ma wystarczających środków aby rozszerzać listę osób na bezpłatne zabiegi. Do tej pory wszystko finansowaliśmy sami, ale nie mamy nieograniczonego budżetu, a na NFZ nie mamy co liczyć. Cały Program wykonywany jest w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym we Wrocławiu. Na stronie internetowej www.ccsvi-clinic.com znajdzie Pan wszelkie niezbędne informacje dotyczące Programu. Koszt uczestnictwa w Programie wynosi