Wpis z mikrobloga

@Miskaryzu: Cena mnie nie boli, a jakości jestem pewien bo się naczytałem testów tego. Nie ukrywam, że wolałbym właśnie coś takiego długopisowego, bo nie potrzebna mi para jak z parowozu, tylko coś co by mi zastąpiło normalne fajki i pozwoliło na większy wybór smaku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poczytałem co polecane i to praktycznie same mody - a jak mówię nie chciałbym takiej "krowy", choć jestem
  • Odpowiedz
@To_tylko_ja: Niektóre może wyglądają jak krowy, ale z reguły są niewiele większe niż dwie baterie 18650 ustawiono obok siebie. Taki eleaf pico np.,gdzie z jednej strony masz wystającego capa baterii by zmniejszyć rozmiary, chowa się w ręce na tyle, że możesz w obojętnie jakiej pozycji schować pod niego mały palec. Jak dla mnie to "patyki" wydają się niepraktyczne, ciężej schować do kieszeni, gdzieś postawić, brak wymiennej baterii, ograniczenie przez dedykowane
  • Odpowiedz
@To_tylko_ja: Nie jestem specem widzę tylko, że grzałka z góry to z miejsca nie.
Naprawdę też nie wiem po co szukać naprawdę udziwnionych marek, gdy wszystko co normalnie kupisz jest o wiele lepsze.
  • Odpowiedz
@skaza: to wygląda bardzo fajnie, ale pewnie też bateria dnia nie trzyma? i atomizery do tego wg jakiego schematu się dobiera, jestem zielony całkiem - jakbym chciał zacząc z mtl, a może potem się bawić to ile wat potrzebuje? W mechaniku się tego nie reguluje, tak? więc daję sobie jaką chcę grzałę i mam od razu full mocy?
  • Odpowiedz
@To_tylko_ja idź do jakiegoś stacjonarnego punktu i zobacz sobie na wielkość oferowanych modów, zobacz sobie jak Ci leżą w ręce (z początku może się wydawać zbyt duży, ale myślę, że się przywyczaisz.) możliwość zmiany atomizera na jakiś inny, lub kręcenie własnych grzałek to duża zaleta i przewaga nad tymi "patykami".
Najlepiej po prostu poczytaj na różnych forach co ludzie polecają, lub zapytaj sprzedawcę w punkcie stacjonarnym, a powinien Ci wszystko wyjaśnić
  • Odpowiedz