Wpis z mikrobloga

Gdzie waszym zdaniem warto wybrać się i obejrzeć, a potem kupić garnitur w #lodz
Dobrze gdyby nie kosztował milion monet, a jakość również stała na dobrym poziomie
Taguje #slub bo o taki się rozchodzi
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirek_januszy Standardowo polecam udać się do Vistuli, bo można kupić ładną rzecz w promocji. Jest jeszcze Pawis na Starorudzkiej, tam też można dobrze się ubrać i nie zbankrutować ;)
  • Odpowiedz
@mirek_januszy: ja kupowałem w Próchniku. Za ~1300zł fajny garniak, poprawki krawieckie w cenie, gratis koszula, poszetka, perfumy i chyba krawat ale już nie pamiętam. Polecam
  • Odpowiedz
  • 1
@mirek_januszy to ka powiem jak mój niebieski zrobił.
Sprawdził ma stronach promocje a są bo studniówki się skończyły, rozmiary, pojechał przymierzyć i jak wyszło taniej przez stronę to zamówił i w sumie wyszło parę stów taniej mimo ich kart członkowskich w sklepie.
To był chyba Bytom albo Vistula.
  • Odpowiedz
@Figlarz: Ale po przecenach kosztują one połowę/jedną trzecią ceny wyjściowej, a za 1500 można skombinować np. coś z włosianką zamiast klejonki i z mniejszymi poduszkami w ramionach.

EDIT: Poza tym, jakbym szukał kiedyś garnituru w budżecie Hugo Bossa, to na pewno bym się na niego akurat nie zdecydował, ponieważ sporą część ceny będzie stanowić opłata "za markę".
  • Odpowiedz
@Figlarz: Ani jedne, ani drugie nie są warte swojej ceny. Pomijam już fakt że w tym samym miejscu można robić rzeczy w różnym standardzie oraz że w garniturze ogromną role pełni krój.
  • Odpowiedz