Aktywne Wpisy
p0melo +8
#pracbaza #programowanie #pracait #inwestycje #finanse #warszawa #gospodarka
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
Jestem programistą zarabiam 15k brutto = 10k netto, po odjęciu wydatków na życie zostaje mi 7k. Nie jestem rozrzutny, nie chodzę do restauracji, nie kupuję ciuchów w Viktacu. Odkładając wszystkie oszczędności na wymarzone mieszkanie, w nowoczesnym stylu, 3 pokojowe muszę zbierać 12 lat aby kupić za gotówkę. Wyliczenia przy założeniu że ceny nie ulegną zmianie, a za 12 lat to ceny mogą pójść o 100%
![Imperator_Wladek](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Imperator_Wladek_V4vyXyDGqb,q60.jpg)
Imperator_Wladek +338
![Imperator_Wladek - Sądzę, że nie da się w żaden sposób połączyć postulatów tych parti...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/1aba126afaee21f3f62414050834ee0e67594bba3ef414505028438ebdacf9c6,w150.png)
#pracabaza #f1 #f1boners #ausgp #australia #melbourne #heheszki
Wołam plusujących poprzedni wpis:
@Gjt1337, @plastic11, @Sierpik21, @volfram, @gregmax, @mackiy, @MararOn, @yamaykee, @Mc_Fly, @Retoryk, @MoroMoro, @kierowca_furmanki, @SlonaPistacja, @login___zajety, @krzych0, @vshila, @WujekJewpat, @damian_co_dalej, @ManTaQue, @Vadzior, @BulaGaming, @pablonzo, @wizkid, @zaxcer, @kiciek, @satch_, @WintersPL, @MasterGrubaster, @kamil_snk, @Norisk, Alea1, @fordern, @thesc, @Crassus, @loginwykoppl, @rybak_fischermann, @shackup, @wcale_nie_mam_tu_konta, @aterrag, @Mickro, @Nr29, @pawel_a23, @kmarciniak, @jaywalker, @overjoyed, @wypokLogin, @EndriuGolara, @Krogan, @M62B44, @team1212, @Yooz3k, Adrian_, @toodrunktofuck, @szymeg, @Barved, @kubal251, @etrzyszesciu, @bazylo, @disko3000
co to za licznik ?
Czas do zadziałabia trucizny tego pająka na $$ ?
Wiem, że pewnie masz jakieś obostrzenia, że nie możesz się dzielić szczegółami, ale w twojej ocenie, to jest spoko koncept czy raczej będzie cringe?
Ludzie spekulują co ma być tym Action Lapem, czy pierwsze okrążenie, czy formujące, czy co. Jak dla mnie to wyglądało tak, że będzie jakiś hiper montaż na żywo w rytm tego hymnu F1, stąd pytanie właśnie do Ciebie, bo to realizatorzy zdają się mieć