Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +46
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
I tak, wiem, że właściciel może stać za ladą, ale nie ma co się oszukiwać, że ograniczenia będą, i to spore.
#bekazpisu #handel
@wuju84: oczywiście, że jesteś w stanie, ja też jestem w stanie odkupić się w sobotę. Wiele rzeczy jesteśmy w stanie zrobić. Pytanie brzmi "po co?" Po co mam planować zakupy w sobotę, skoro normalnie mógłbym sobie kupić brakujące produkty w niedzielę?
Zapewniam Cię, że byłbyś w stanie przeżyć na odludziu w lesie nawet i miesiąc, będąc
@resuf: za dużo chyba wróżbity macieja oglądasz.
Cofnijmy się do ostatniego najbliższego dnia wolnego z powodu jakiegoś święta...Stację benzynowe - pełne, Żabki - pełne, własne sklepy - pełne. U mnie w okolicy to chyba najwięcej się dorobią w zabkach i cpnach :D
Gdy nie wpuszczali tak dużo tych wielkich sklepów to też problem byłby niższy bo więcej by było tych mniejszych sklepów :)
@wamaga: Ja również mam nadzieję, że masz jeszcze resztki wyobraźni i potrafisz sobie wyobrazić, że ci ludzie, którzy stoją przy kasie też mają rodziny i chcieliby z nimi spędzić przynajmniej ten jeden, jedyny dzień w tygodniu, gdy wszyscy mogą być razem. Tutaj mamy do czynienia z konfliktem interesów - naszego prawa do
BTW
Teraz już za dużą butelkę wody nie zapłacisz2 złote ale będziesz musiała iść do
Komentarz usunięty przez autora
@wamaga: no k---a a ziolo skad wezmiesz? Nie mow ze skolowanie ziola to nie problem ale loda albo kielbasy w niedziele to juz tak:-)
@wuju84: większość czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)