Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #bitcoin #btc https://twitter.com/oleganza/status/972242283079778304?s=19

B I T C O I N

1. Jest bezużyteczny.
2. Przydałoby się ale i tak nie będzie działać.
3. Jeżeli już zadziała to nie na długo.
4. Jeżeli nawet będzie działać to i tak rządy zakażą.
5. Jeżeli rządy nie zakażą to wcześniej czy później pojawi się coś lepszego.
6. Jeżeli nawet nie pojawi się nic lepszego to nie będzie to dobre dla ludzi.

I tak za każdym razem. Ludzie uczcie się na błędach inaczej zawsze będziecie komuś coś zazdrościć, zróbcie tak aby Wam zazdrościli. Świetne uczucie, polecam każdemu.
p.....4 - #kryptowaluty #bitcoin #btc https://twitter.com/oleganza/status/97224228307...

źródło: comment_rOwRgTT893v7Kbsa7JWtsRdWpZXhTMTD.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawlo74: z poziomu użytkownika waluty zwisa mi to i powiewa czy waluta jest zdecentralizowana czy zcentralizowana , jako użytkownika liczy się dla mnie , że prześlę pieniadze z A do B , i także zależy mi aby ta usługa została wykonana na czas i za niewielką opłatą. A najważniejsze dla mnie jako użytkownika jest bezpieczeństwo moich pieniedzy podczas tego przesłyania. I dla mnie jako użytkownika jest bez znaczenia czy waluta
  • Odpowiedz
@theromanpolan: Ale o to chodzi, że ty nie rozumiesz o co chodzi w rynku, czemu ludzie nie inwestują w Ripple i tak dalej. Z prostego powodu, brak ci elementarnej wiedzy, a jak ktoś mówi - poczytaj to stwierdzać "a zwisa mi to".

A potem będziesz z frankowiczami krzyczał "Te szmaty oszukały mnie! Panie Kaczyński, daj pan na chleb i daj pieniądze od podatników"
  • Odpowiedz
@Smule: a tak na marginesie to niezła z ciebie świnia bo człowiekiem to ciebie nie można nazwać , najpierw kiedyś mi podpowiadałeś na privie , żeby d---------ć @pawlo74 o tym dyrektorze z blockstreama a teraz mu roweczka nieźle liżesz xD
  • Odpowiedz
@Smule: Śmiałeś się w Grudniu z BCH , w styczniu BCH było po 6000$

i tylko beka z takich znawców jak ty i reszta sekty

zobaczymy na jakim poziomie kolejna pompka na BCH się zakończy xD

przypomnę ci to , bo predzej czy pózniej będzie kolejna pompka na BCH
  • Odpowiedz
@Smule: Już widzę cenę bitcoina po 3000$ i to za pół roku ? , a co się stało z 4000 czy 5000 bo też twierdziłeś niepewnie że jednak tam wylądujemy , a tu nie ma siły aby znowu 6000 dotknąć xD
  • Odpowiedz
z poziomu użytkownika waluty zwisa mi to i powiewa czy waluta jest zdecentralizowana czy zcentralizowana , jako użytkownika liczy się dla mnie , że prześlę pieniadze z A do B , i także zależy mi aby ta usługa została wykonana na czas i za niewielką opłatą. A najważniejsze dla mnie jako użytkownika jest bezpieczeństwo moich pieniedzy podczas tego przesłyania. I dla mnie jako użytkownika jest bez znaczenia czy waluta się nazywa tak
  • Odpowiedz