Aktywne Wpisy

booolooo +37
Kolejny maly update z zycia byłego grubasa. Po planie minimum na ten rok osiągnięty został (mimo obżarstwa w święta) plan optymistyczny, czyli <78kg.
Plan wagowy zakończony! Nic już nie muszę, moge żreć wiecej!
Na najbliższy rok plany biegowe, w ogóle pokonać w czerwcu 40km i 2800m przewyższenia, optymistycznie zrobić poniżej 7h. Zobaczymy.
#chudnijzwykopem #dieta #odchudzanie #chwalesie
Plan wagowy zakończony! Nic już nie muszę, moge żreć wiecej!
Na najbliższy rok plany biegowe, w ogóle pokonać w czerwcu 40km i 2800m przewyższenia, optymistycznie zrobić poniżej 7h. Zobaczymy.
#chudnijzwykopem #dieta #odchudzanie #chwalesie
źródło: 1000023059
Pobierz
adamsowaanon +5
Zarabiam £4.000-5.500 miesięcznie w UK, i poza gaciami, butami, skarpetkami to kupuje wszystkie szmaty używane.
Nie widzę sensu płacić za spodnie £30-40 jak na market place na FB ludzie sprzedają takie same szmaty za 8-10£.
Tym bardziej że jakość szmat spadła drastycznie w ostatnich 15 latach.
Robię sobie listę co mam danego roku kupić, potem ustawiam powiadomienia np na eBayu dany produkt, i jak jest aukcja to używam snajper.net i 3 sekundy przed za psi
Nie widzę sensu płacić za spodnie £30-40 jak na market place na FB ludzie sprzedają takie same szmaty za 8-10£.
Tym bardziej że jakość szmat spadła drastycznie w ostatnich 15 latach.
Robię sobie listę co mam danego roku kupić, potem ustawiam powiadomienia np na eBayu dany produkt, i jak jest aukcja to używam snajper.net i 3 sekundy przed za psi

źródło: comment_VgJhH1VcgyYrUoWWBzXVJCOlyH682E2B.jpg
Pobierz@TrueSlav o, znowu ja
XD
@TrueSlav: O, to może z tej okazji wreszcie dowiem się, jaki zbawienny wpływ ma to, że uciekną wszyscy, vs. ktoś nie ucieknie. Do dziś nie rozumiem tego, że jak znalazł się jeden łamistrajk, to już plan spalony. Wyjaśnisz mi?
@TrueSlav: Czasami to byłam ja xd Moja klasa była wyjątkowo niezintegrowana, więc gdy w zimie ktoś zarzucał pomysł, że zwijamy się w dwóch ostatnich lekcji, to zazwyczaj się wyłamywałam z szeregu. Oni by poszli do swoich domów, bo mieszkali w okolicy, przez niedogadanie się nigdzie byśmy nie poszli, ja byłam dojeżdżająca, więc serio wolałam posiedzieć w szkole na tych lekcjach w