Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +183
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +11
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

Korzystam z react-scripts.
Mam ustawione w vscode, w jsconfig.json proste:
{"compilerOptions": {
"checkJs": true,
"jsx": "react"
}
}
Problem jest z modulami z nodemodules.
vscode pokazuje mi, że moduł redux istnieje, jest dostępny(nie podkreśla adresu modułu jako błędny), chociaż nie jest zainstalowany do tej paczki.
Problem wynika z tego, że ten moduł jest w zależnościach modułów (jest w package-lock.json) a folder nodemodules jest płaski i wygląda na to, że vscode bierze wszystkie moduły w tego folderu jak leci, nie sprawdza czy te moduły są faktycznie dodane do paczki projektu czy w zależnościach modułów.
Jak to ustawić, żeby pomijało zależności modułów?
To który moduł jest zależnością a który nie widać chyba tylko package.json, więc vscode musiałby dostać się do tego pliku i utworzyć z niego listę wyjątków, które moduły z node_modules może brać pod uwagę... No chyba że istnieje gotowe rozwiązanie?
Komentarz usunięty przez autora
Ale to jest tak, że ta jedna rzecz jest tam lepiej ale za to 10 innych rzeczy jest gorzej i to nie ma sensu. Pogrzebię, pogrzebię i wrócę do vscode. :)
Ale na szczęście vscode jest dosyć sprawnie rozwijany, więc może odpowiedzą na moje zgłoszenie.
Ale nie istniejące w node_modules moduły podkreśla.