Aktywne Wpisy

Megasuper +11
Co sądzicie o tego typu tatuażach?
źródło: temp_file5378472349207703476
Pobierz
elo_kebab +7
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz

źródło: comment_T1NamdgAjCwEylOW9oPtDyo87l5ZZyR6.jpg
PobierzPracuję z Czeszkami i Słowaczkami. Śmiesznie jest przez pierwszy tydzień. Później masz ochotę rozorać głowę takiej niewiasty buzdyganem gdy słyszysz "przejduu" (co znaczy przejadę) albo "ja se niewiedziala".
Komentarz usunięty przez moderatora
Na początku jest śmiesznie, ale z czasem jak ktoś się rozpędzi z takim słowotokiem to przestaje być zabawne. Jest kilka dziewczyn/chłopaków, którym zależy (o ironio), żeby dobrze znać Polski i bardzo mnie to cieszy - chętnie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora